![]() |
Eksterni DVD pogon na notebooku čita pola DVD-a
Evo naime radi se o notebook-u Lenovo S10e, posto on naravno nema u sebi ugradjen dvd rom, kupio sam eksterni LG GE20NU11,instalirao sam najvoniji firmware spojio na laptop medjutim on ucita samo foldere na dvdu ili cdu,dok sadrzaj u njima ne ne ucitava! Evo ako netko ima kakav prijedlog sta bi moglo biti .....
Hvala unaprijed :chears: |
Ako je učito foldere dakle radi pržilica. Stavi unutra jedan orginalni dvd, možda neki film ili dvd od Bug-a pa onda vidi.
A firmware nisi trebao staviti, smatram da je greška softverske/os prirode. |
ma stavljao sam i original dvd-e, ali jednostavno kao da pola datoteka ucita a pola ne...tako npr.kad su neku programi na cd-u pola ih nema a ove sto prikaze nemogu pokreniti!!
|
pa probaj ga na drugom kompu, da eliminiraš problem.
Ja recimo imam jedan vanjski dvd rw i sa njime instaliravam op. na netbookove i laptope sa neispravnim dvd-ima, i radi na svima. I na kraju čemu firmware? Da ga to nije zeznulo... |
probao i na drugom kompu i jednostavno nece,isti simpton kao i na notebooku,ucita cd,kada kliknem otovri nema nista na cd-u. Probao s vise cd-ova i dvd-ova....isto je bilo i prije updatea firmwarea tako da nije to ....
|
instaliraj ponovo firmware, pazi na verzije,
ako ne pomogne nemaš opcija nosi na servis.. |
znaći problem je dvd, pokazuje sindrome pred izdisaj, a kažeš nov?
|
da full novi, sad on normalno ucitava dvd ali jednostavno nema prikazuje da nema podataka na njemu...
|
probaj ga spojiti y usb kablom
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:04. |