![]() |
Magicka - Get your Robes Ready!
|
Lik je epic :D Kako sam se nasmijao sad :) Bolesno dobro! :) Isplati se pogledati svih pola sata videa Ovo kupujem čim završim sa par ispita koji mi slijede u idučih 10 dana. |
Istina X je legenda :D .
Igra se definitivno isplati nabaviti pogotovo kad je samo 10€ i nabavljam je tamo oko utorka kad budem stavio novce na karticu pa mozemo bacit koju preko neta. |
Igra je prezarazna al atm je jos uvijek koma ziva za igrat sto se zivaca tice jer je prepuna bugova.
Al svako malo izlaze patchevi pa ce valjda bit igrivo kak spada uskoro :D |
nisam fan ovakvih igrica ali ovo pari super zabavno, kad produ ova 3 tjedna ispita moglo bi se i kupiti :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
prejako. baca malo na rage of mages. ovo će se halat :)
|
Nisam baš pogledo cijelih pol sata videa, al ovo zbilja dobro izgleda. Isprobat ce se.
|
Citiraj:
Nadam se da ce magicka krenuti slicnim putevima :-) |
ane. to je ionako bilo razdoblje najjačih igara :D
mislim, po gameplayu ovo nije ni slično rage of magesu, ali me ful podsjetilo na tu igru. |
Varaždin me opet razveselil i poslal mi "putne troskove" :D
evo upravo kupil igru :D |
Citiraj:
|
hmm sviđa mi se na prvi pogled :D mogao bi je i ja piknuti pa nabacimo koju :D
|
Citiraj:
|
Kupio igru i evo do sada odigrao online dva sata u komadu.
Nevjerojatno zarazna i zabavna igra, preporucam je pogotovo jer kosta 10$. Multiplayer iskustvo je tesko opisati, ima svega od akcije do smijeha. Moglo bi se reci da je to nekil oblik rts-a, no mislim da je kao i dota ova igra ipak žanr za sebe. Odoh baciti jos koju partiju i probat zapamtit još neki spel osim teleporta. :D Koristan link za nove igrace: Magickapedia |
Iako je igra dosta bugovita još (rade se patchei konstantno), izuzetno je zabavna, igriva i inovativna. Nadam se da će izaći još dodatnog sadržaja i svakako nastavak jednog dana!
|
Citiraj:
|
Ajde ako jos neko igra neka me doda na steam: Wolfblade .
Inace igra je sada idalje puna bugova pa mislim da bi bilo bolje pricekat jos mozda tjedan ili 2 da to srede. |
Odlicna je igra, inace nisam bas pobornik takvog tipa igre, ali ova me odusevila jednostavnoscu i kolicinom zabave :D
Jedino zna nazivcirat kad mi se igra zbuga u nekom cutsceneu pa moram cjeli level restartat... |
jel ima neko da je kupio ovo na steamu i da igra pvp?
|
Citiraj:
|
kupio i ja igru :P
nije loša,zanimljiva je ,pogotovo dok se ne uhodaš :) |
Updates to Magicka have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted.
Citiraj:
|
haha :goood: taman pomislis da se neki troll sprda, kad ono... :D
|
Koji kraljevi :roller: |
Hahaha:D:D:D
Citiraj:
Nego, nikak se sjetit na koju me igru ova slika podsjeća?:stoopid: http://img.benchmark.rs/news/2011-03...%20Vietnam.jpg |
Citiraj:
(oba developera su iz svedske) |
Očito šveđani vole kad im hlače gore...
Ova Magicka je zakon! zabavniju igricu već dugo nisam vidio |
Magicka Update Released
Citiraj:
|
http://store.steampowered.com/app/42918/
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:01. |