![]() |
gumball 3000 vu Hrvatskoj !!!!
cul sam , procital sam , neke na netu da su vusli h goricanu , nasel sam par fotki ali malih
- ima mozda ko kakve vece fotke ili filmek btw: Gospar , put njim zavrsava u Dubrovniku tak da , ima da ih sve poslikasss and najnovija vjest naš novi presretač Škoda Superb ili tak nekaj je čopila Ferarija Enza , muhahahahah:D daklem , sljikeeeeeeee sljikeeeeeeeee , filmekiiiiiiiiiiiiiii |
ovoga dolje je prema vjestima čopila ta Škoda :D
|
ZAKON mozda mozda upalim MTV na tih par čuki da pogledam to :D
|
Ta vjest za Škodu - jel to bilo na Dnevniku?
Mislim da bi mene (i 90% ovog foruma) u Ferrari Enzu uhvatilo jedino ratno zrakoplovstvo ili prodavač na benzinskoj pumpi! :p |
jadan enzo.... sta su ucinili od njega... svi ti sa lovom su isti ka i kerum, nista od ukusa...
|
Citiraj:
Samo te sačekaju na kućicama:D |
|
damn :rambo:
fali enzo |
E da je frajeru u Enzu pero palo na papucicu gasa ovi u skodi bi mu gutali dim
|
Citiraj:
upravo tako :D a kod naplatnih me nebi vidjeli :D |
Citiraj:
Posebno me se dojmio SLR. Kao da su ga farbali u štaglju u Malunju (selo kod Jaske, poznato po punioni "Dobre kapi" :beer: ) :rambo: vlasinicima tih krama, dokonim buržoaskim benama |
btw
procital sam da enza vozi nekakav između 20 - 25 godina , mora da mu je tata nekakav šejk od nafte ili slično :D |
Ovo mi se činilo simpatično dok nisam čuo da je kod njih fora tko će više i masnije platiti kazne!:confused: :rolleyes:
Umjesto da se utrkuju na određeno mjesto - pa tko brže, frajeri čim vide pandura u Škodi kako juri sa 250km/h - lijepo parkiraju sa strane, plate kaznu, uzmu račun, protegnu noge i slikaju se sa državnim organima za uspomenu - a utrku ko j*be!:rambo: :grrr: Znam 2 lika koji su sa starim Unom bježali (i u tome uspjeli :clap: ) od policije u VWu i Ford Focusu! P.S.nikad nisam mogao niti zamisliti da neki od tih zvjerki može djelovati tako kičasto (kao npr. Enzo s 20kg naljepnica) Para imaju - stila i mooda nemaju i nikad neće niti imat (osim ako ne kupe):D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Luda je ta Lada - mnogo dobra! : goood : Eh da - jel je na kraju Enzo uhvaćen od strane Superbe ili..? Ja sam to čuo samo ovdje na forumu... |
Uzas :rolleyes: , nakupina nadobudnih tatinih sinova
: axeman : |
Da se mene pita, kod nas bi svakih 100 metara bili murjaci. Očito je su ekipa lejmeri i da imaju previše para, a ako im je baš fora plaćati kazne...živjelo punjenje proračuna! :D
|
Nekada u davna vremena dok je bilo juge i dok su svi bili prijatelji. rally je bio jako razvijen. vozilo se po cijeloj jugi a i bilo je i konkurencije.
kako se ipak treba doć nekamo, a ipak oni su vozili rally i nisu mogli sporo :D imali slijedeću foru: Prvi po dogovoru ide ispred svih, dere po gasu. ako ga policija ćopi javi na radiostanicu di je murja. ostali iza uspore. on plati kaznu, poslije svi podijele trošak i gotovo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
svaka cast autima al covjece kad vidim ovaj uzas od loseg ukusa i 20kg ruznih naljepnica....
|
Citiraj:
hr.rec.automobili.binaries |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
filmek ti se zove RTL gumball , to je dio RTL-ovih vjesti u kojima se na trenutak vidi kak na nekakvo stajalište ili nekaj dolazi škoda a za njom enzo , ali nič drugo. Upravo sad je postan jen veci filmek u boljoj kvaliteti , mislim da bi ti trebal biti tam , ak ne onda mi posalji e-mail na PM pa ti bum poslal
|
a, taj video fajl vidim.... :D mislio sam da je kratki samostalni uradak poput onog EVO VIII fajlića...hvala na informaciji...idem ga skinut;)
|
Citiraj:
Gledao sam neke snimke noćnih utrka po gradovima Japan/USA/EU gdje likovi ne voze najskuplje modele, ali niti ne staju kad ih policija progoni! :smoke: Ludo, divlje i predobro!:D |
Getaway in stockholm :clap:
|
Pa sto tu nitko nije igrao NFS 1 i 2?
|
Citiraj:
Ka na raznim streetraceovima kad ti flomasterom napiše broj preko cile haube i zadnje šajbe. Iman ja film, traje nekih 1:30 h o gumballu 2000. Predobra stvar. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03. |