![]() |
Homefront
U ožujku nam dolazi novi zanimljiv FPS - Homefront.
Ukratko, Amerika je u bliskoj budučnosti pod opsadom. SP me ne zanima toliko koliko MP koji izgleda obečavajuče. Pričekat ću prve MP dojmove na PC-u pa se onda odlučiti o kupnji, nadam se ranom MP osvježenju u 2011. godini. |
samo se nadam da nece oruzja biti tako "mirna" i bez dosta trzanja inace ce to biti "very easy" ... i nadam se VELIKIM mapama, jedino mi to fali U MP-u...bumo videli :) kad izadje
|
Kod mene baš suprotno, čekam sp, dok me mp uopće nije privukao :(
Čisti copy paste battlefielda ali na meni gluplji način. |
Meni ništa u igri ne izgleda BF-asto i to je dobra stvar.
Baš naprotiv, čini mi se kao pravo osvježenje. Imam dojam da igru gameplay odnosno nedostatak istoga može uništiti, jer ovako izgleda vrlo dobro. |
Fenomenalno izgleda, meni se posebice sviđa baš ova mirnoća oružja i gameplay kod ubijanja
|
koji déjà vu... (hint:BC2)
|
Citiraj:
Inace...Popis oružja u igri (standard) i vozila: Link |
prvo ce se po obicaju probati pirat, neko "beta" testiranje mora biti. nakon toga cu vidjeti da li cu kupiti (iako po videnom, moguce da i preskocim testiranje >.>)
|
Homefront PC Details, System Specs Revealed
Citiraj:
http://www.shacknews.com/onearticle.x/67331 |
Čisto OK. Urbani okoliš, dobar gameplay, zanimljivi goodiesi. Nadam se samo da će biti različitih modova da se zabrane ova "kupovanja" usred igre. Pomaknuli su i release date na 8.3. |
kako gledam ovdje samo se govori kopija BC2 nidje veze lol xD,
inace jedva cekam ova ide u moju kolekciju |
Još malo gameplaya. Stvarno izgleda odlično, nadam se da neće podbaciti. Sa 26.2 release su pomaknuli na 8.3, a na Steamu piše da se otklučava 15.3. Great. Daj više pustite igru! Također ako se napravi na Steamu preorder sada dobiva se i Metro 2033. |
Ovi goodiesi će biti fora. Volim FPS u kojem imaš filing da igraš za nešto, za neki goodie. Da igračev trud bude koristan cijelom timu. |
Izgleda dobro. Nadam se nekoj akcij tamo na ljeto (6-7 mjesec), a i dotad će se ispraviti dječije bolesti igre, tako da bi tada bilo najbolje vrjeme za kupnju i igranje preko ljeta do dolaska Battlefielda 3.
|
SP Gameplay
Jbt kako loše izgleda, a i komentari na igru od lika su baš, ono vidi se da nema pojima o FPS igrama, a niti igranju :D |
žali bože bendvita
|
ova puska kao da je spojena na neku osovinu (slicnu onoj za cilindre u automobilu). puska se vobla nekako lijevo, kao da je pijan tip. nisam previse ocekivao ali ovo je prestrasno.
|
SP izgleda kao i svaki SP koji je izašao u zadnje 4 godine, a vi se čudite k'o pura govnetu. :no2drug:
Glavno da je MP obečavajući - 32 igrača i velike mape. |
Na "youtube-u" svaka igra izgleda obećavajuće, a ono kad probaš zgadi ti se.
|
|
MP mape mi izgledaju predobro!
Predgrađa, urbane mape, countryside... |
Naah... Ne valja ovo. HUD je prenakrcan i prešareno je, taman za COD zombije.
Uz to, engine nema destrukciju. U razvoju su pokušali dodati tu dimenziju igri, ali nisu imali znanja očito. |
Citiraj:
Pa osim bca, red factiona i još pokoje igre, pa koja to igra ima destrukciju u mp gdje sve razaraš? Po tome ljudima ne preostaje ništa drugo nego igrat bc. |
Citiraj:
|
Red Dawn look-alike :D ali ja volim takve igre. tako sam se i zaljubio u World in Conflict. Ovo je vrlo slična igra, samo što je FPS i sjeverna Koreja je u igri, a vrijeme radnje je budućnost.
neka izgleda barem kao Black Ops, ja ću biti sretan. Da još malo ubijem vrijeme do novih STALKER SMRTER modova :D |
Ako je netko odigra SP kampanju nek napiše koliko je trajala otprilike i na kojem nivou težine.
Volija bi znat i taj aspekt prije kupovine. |
Oružja u MP-u:
Citiraj:
|
ma ovo je teško smeche, baš šteta bandwitha
|
mp mi izgleda kao cod sa dodanim drndama i vozilima...
ajde, za 145kn i nije tako lose, probat ce mo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01. |