![]() |
TV mi ne lovi HD kanale?!
Moze mala pomoc.
Imam televizor Philips 42pfl5604H koji ima MPEG4 i nikako ga ne mogu natjerati da ulovi slovenske i HD kanale (HRT i NOVA). Inace zivim u Zagrebu, tako da signal nebi trebao biti nikakav problem. Probao sam sa dizanjem najnovijeg firmware-a i nije pomoglo. Citao sam malo po raznim forumima, pa sam probao i mjenjati drzave i regije (jer navodno Philips zna iskljuciti automatski MPEG4 ako se ne nalazis u drzavi koja ga podrzava?!). Sta jos da probam jer lagano me vec ovo frustrira? :fiju:. |
ako živiš u zgradi i spojen si na zas(zajednički ant. sustav) a nemožeš skenirat 45 i 56 , to znači da ti kroz antenski sustav nije pušten 45 ili 56 kanal.javi se predstavniku stanara da to riješi, ali ako si sam na anteni , a antena okrenuta prema sljemenu onda bi trebao imati bar 56 ch (hrt hd...), ako okreneš prema sv.nedelji onda buš dobil 45 (slo ....) eto to je to
|
Citiraj:
|
možda glupo zvuči , daj odnesi telku do lg i spoji je na taj kabel pa probaj
|
Imam istu telku takodjer nemogu uhvatit kanale na autoscanu ali kad ručno tražiš kanal po frekvenciji onda ih nađe, pa probaj ukucat frekvenciju i vjerojatno će ti ih nać, sa upgradeom na novi firmware problem barem kod mene nije riješen al ručna pretraga radi.
|
HRT HD se NE emitira sa Sljemena nego iz Sv. Nedelje, Sesveta i HRT Doma.
|
koje frekfencije su za HD programe?ja sam na anteni , od zgrade zajdnickoj doduse ,isto nikad ne nace HD programe.Imam tv koji prima i mpeg2 i mpeg4 tak da nije do tog.
uredno mi nalazi nove programe tipa doma rtl2 . |
sinisa, ja isto nisam hvatao HD kanale, i onda sam prckao po postavkama tv-a i naletio na neki dio, stavio kvačicu, napravio sken, i voila, evo ga..
drugi par čarapa je što mi je signal preslab i vidim samo kocke šarene, i na trenutke sliku... a novuHD uopće ne mogu vidit, bad signal javlja... |
Citiraj:
Citiraj:
|
U Zagrebu?
56. kanal 754 MHz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:16. |