![]() |
Modificiranje 6800 kartica(LE,NU,GT)
|
nisam bas na TI sa lemilicom pa mi se prakticnijim cini modanje sa softverom ali kojim i kako
kolko znam to radi Riva Tuner ali prije nego sto se uputim u tu avanturu malo cu se raspitat moja graulja je Gainward Ultra/2100 GS 6800 sa 128 MB Rama, obicna tj sa 12 cjevovoda a za ostatak nisam siguran morao bih procitat manual pitanje je da li se da i sa koliko uspjeha :confused: modat u GS a o ultri necu za sada ni razmisljat pa ekipa cekam i nadam se da ima neko tamo sta zna vise od mene inace mala vozi bez problama na 250/800 jedino mi u tom slucaju maticna zna napravit sranje tj ukljucit svoje overklokanje pa se malo zna rusit (tj svaki put kada to ne iskljucim u biosu) maticna je MSI Neo2 Platinum sa AMD 64 3000 a jos jedna stvar je li se to meni cini ili je tako, ali moj model grafulje se vise ne prodaje u hrvatskoj tj za nesto malo manje para prodaje se LE model u cemu je stos ? :confused: |
ispravak krivog navoda
ispravak krivog navoda
grafulja radi na 350/800 a ne na 250/800 kako prvobitno napisah a sad odoh spavat laku noc svima pa i njima :D |
pod 1. laku noch:beer: ugodan san
pod 2 le je 6800 chip sa 8 pajpova... tvoja se moze softwerski odkljucat(ako pajpovi nisu spaljeni)al ak neznas kak nemoj to radit(ne da ces nes shebat...)neg cisto reda radi ak pode po krivom:beer: nek ode do tebe neko ko to zna,jer bi bilo pozeljno da se vent na grafi iskljuce da se dobro prvo zagrije a tek onda odkljucaju pajpovi inace mos i bez pregrijavanja...sa riva tnt tunerom(pregrijavanje je radi vece mogucnosti odkljucavanja) sad je tvoja odluka dal os il nes pokusat...mogucnosti su a sve odkljucas,ali ako jedna serija ne valja...ces imat crte il tak nes...i te pajpove ces morat ugasit...dakle ak znas kaj radis slobodno...ak neznas...heh rade nemoj jer losi pajpovi grdo izgledaju |
ovo je link za one koji su več izvukli max softwerski a htjeli bi još malo.
Malo pregledaj forum netko je več opisao postupak otključavanja pajpi. Ako znaš lemiti nije teško samo dodaš memoriji jedan kondenzator i dobiješ mogučnost da ju podigneš do 100MHz, gotovo za cca 2min. |
Re: ispravak krivog navoda
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52. |