![]() |
Call of duty problem
Na večini servera mi minutu dvije poslije spajanja izbaci ovu grešku:confused: Našao sam dva,tri servera gdje mogu igrati ali na svim drugima ovo izbaci.guglao sam ali nigdje rješenja za ovaj problem pa ako netko zna riješenje:D
|
1 privitaka
Tehnički problemi:D
|
Mozda nna doticnim serverima ne dozvoljavaju igranje sa takvim "verzijama" igre-ako razumijes sta zelim reci...
|
Ali ti serveri i jesu za takvu "verziju" igre:D
|
|
Citiraj:
|
nije ti dobar patch za igru pa te punk buster kika... probaj ugasiti punk buster lokalno kod sebe... ili instaliraj igru ali nemoj staviti patch nego samo zadnji v1.51 update
|
Citiraj:
|
1.5 ti je za "stari" Cod, bez ekspanzije Uo,a 1,51 ti je patch za ekspanziju UO!
|
Citiraj:
|
Vjerojatno ti je u multipalyer options uključena opcije Allow Download, ja sam je isključio i mogu igrati normalno.
Tako je meni bilo nakon što sam skinuo neki od xxxxxx.pk3 file-ova. Vjerojatno neki xxxx.pk3 file sadrži bug ili ko zna što. Reinstaliraj igricu :( . P.S. Jel imaš origigi ili igraš na private serverima? |
Citiraj:
MORAS ostaviti ukljucen ALLOW DOWNLOAD jer neki serveri imaju custom scripte koje ako nemas nece te pustiti na server a najlaksi nacin je taj da je COD skine odmah prilikom prvog spajanja na taj server i kasnije si miran |
Citiraj:
|
@ marko 1 Igram na private serverima.Neču sad ništa više ni čačkati,našao sam jedan super server:D
@ CatKiller Ima puno CoD servera a ne da mi se instalirati još i UO,to bilo več oko 20 puta da instaliram tu igru:D ,jedva mi se dalo i ovo instalirati:D . |
UO je puno bolji... sitnice koje cine VELIKU razliku
|
Ja sam isključio Allow Download i sve radi kak se spada.
Trebao bi si instalriati COD:UO ali još ti treba patch 1.5 od cca 100 mb. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:39. |