![]() |
hard disk stalno radi
pozdrav,
imam windows 7 ultimate 64 bitni i hdd caviar black 1000 gb i problem je u tome sto svako malo ona crvena lampica radi i cuje se kako radi. cak i kad je screen saver upaljen, znaci nista se ne radi, on duze vrijeme radi i crveni se lampica. (cuje se onaj zvuk "trrrrrrrr") :)) cak i kad pokrenem igricu neku , u pola igre mi pocme kao nesto raditi hard i ta crvena lampica se pali i za to vrijeme mi steka igra... ne vjerujem da je problem u hardu jer je novi a i osim toga i radi. imam osijecaj da je do windowsa, mozda trebam neki dio ugasiti u postavkama ili tako nesto. POMAŽITE molim vas :) hvala unaprijed |
Desni klik na taskbar -> start task manager -> performance -> resource monitor -> disk. Tu sada pogledaj koji proces najviše koristi disk.
|
Možda se antivirus u određenom trenutku sjeti pregledavati disk ili indeksiranje (radi li se ono uopće na vanjskim diskovima?)...
|
možda uključena opcija da antivirus skenira kad si away
|
nije, cak niti nemam antivirus trenutacno. pogledao sam na resource monitor ali nista ne trosi...imam samo microtorrent , firefox i jos par stvari... tko zna sta bi jos moglo biti?
|
čuješ da disk radi, a u risors monitoru piše 0-1-2mb/sec?
indexiranje možda? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |