PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Koji filesharing servis bi preporučili? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=206105)

kolpamorta 28.12.2010. 13:31

Koji filesharing servis bi preporučili?

Već sam dosta dugo na Rapidu no vidim sve manje je linkova po netu baš za ovaj servis. Ne skidam neke velike količine "materijala" i bitnije mi je da za neke novce to sveskupa duže traje i da se linkovi mogu nać za ono šta tražiš.
Imate li neki prijedlog šta uzeti?

kolpamorta 28.12.2010. 22:03

somebody, anybody??

doky 28.12.2010. 22:45

Meni bi prvi izbor bio Hotfile!

panda505 29.12.2010. 00:24

Citiraj:

Autor Anphonic (Post 1811671)
Meni bi prvi izbor bio Hotfile!

Također, a još bi ja dodao i MegaUpload

Gemmy 29.12.2010. 10:54

fileserve/hotfile

ONeill 29.12.2010. 11:56

Ja isto kažem Hotfile.

dal3boy 29.12.2010. 16:12

Ja koristim MediaFire i jako zadovoljan

kolpamorta 03.01.2011. 19:00

Nekako mi se čini da će biti Hotfile!
Nego jel možemo ja i 2 frenda sherat 1 account i preko njega skidat kao šta je bilo na rapidu?Uzmeš godišnju pretplatuu ionako je sad akcija i super.

kolpamorta 03.01.2011. 19:04

izgleda da i ne baš:

"Hotfile does not allow sharing of Premium accounts (multiple users accessing or using a single Premium account). You agree not to share any Premium account. You understand and agree that if Hotfile determines that a single Premium account is being accessed or used by multiple users, the account may be terminated and the users may be denied access to the Service. "

vjerojatno u praksi radi al ako te otkriju ode account :(

jucca 03.01.2011. 20:06

Ja sam se prebacio sa rapida i slicnih, i poceo koristit NZBSRUS. Nema sta nema.
NZBSRUS je u biti pretrazivac USENET-a, a dodatno placas i taj servis, recimo, ASTRAWEB.
Brzo i kvlaitetno, nema dead linkova. Za svaku preporuku

kolpamorta 03.01.2011. 22:49

Baš sam danas gledao taj NZBSRUS i izgleda mi zanimljivo.Aj nabaci malo više info o svemu tome na koji način funkcionira i sl.

jucca 04.01.2011. 12:10

Citiraj:

Autor kolpamorta (Post 1816093)
Baš sam danas gledao taj NZBSRUS i izgleda mi zanimljivo.Aj nabaci malo više info o svemu tome na koji način funkcionira i sl.

Stvar je u biti vrlo jednostavna, i ono najbitnije tesko se ulazi u trag.
Dakle, NZBSRUS je u biti nista drugo nego pretrazivac USENET odn. NEWS servera, i koji sve dijelove recimo nekog filma stavi u jedan "paket" kojeg dalje skidas u recimo ALTbinz-u ili bilo kojem drugom news progiju a da podrzava NZB kontejnere. (slicno torrentima, samo sto skidas sa news servera)
Dalje, trebas account od news/usenet providera. U principu bi to mogao biti i T-com/Iskon/b.net ali oni u bin arhivi cuvaju fileove jako kratko. Zbog toga trebas recimo ASTRAWEB news providera koji ne radi nista drugo nego cuva te podatke puno duze na svojim serverima. Javi ako trebas jos pojasnjenja

geronimo_2 09.01.2011. 18:13

ja danas evo stavio FS na 6 mjeseci, opet razocaranje, i to vece nego HF :fuming:. sad mi uprav skida sa cirka 130kb/s :wtf2:. RS je bio najbolji sto se tice stabilnosti i brzine, bar meni, unbilivabl.

edit: skuzio sam uprav da mi je sporo kad skidam kroz JDownloader, a ako idem direkt iz firefox-a puca brzina na max. u cemu je stos? napravio sam account za FS unutar JD-a i enable-a ga, ali je sporo. jel ima negdje nekih posebnih postavki za nastelat za FS?

theobromine 10.01.2011. 11:00

Koristio Rapidshare, Fileserve i Hotfile, moj glas ide HotFileu.

@geronimo 2 mao sam isti problem sa Fileserveom; u Jdownloaderu postavi "Max Con" na 3 i "Max Download" na dva i trebalo bi skidati maximalnom brzinom (meni je tako proradilo). Makar na Fileservu mi je prijavljivao najviše pucanja downloada, poludio sam ispočetka.

Btw. nikad ne uzimam "friški" servis na dulje od mjesec, tek toliko da vidim koje su mu mane.

geronimo_2 10.01.2011. 11:04

Citiraj:

Autor theobromine (Post 1820858)

@geronimo 2 mao sam isti problem sa Fileserveom; u Jdownloaderu postavi "Max Con" na 3 i "Max Download" na dva i trebalo bi skidati maximalnom brzinom (meni je tako proradilo). Makar na Fileservu mi je prijavljivao najviše pucanja downloada, poludio sam ispočetka.

Btw. nikad ne uzimam "friški" servis na dulje od mjesec, tek toliko da vidim koje su mu mane.

probao sam to sa "max con" i "max download" sinoc i za nevjerovat prvi fajl bi i dalje isao sa losim/niskim downloadom dok bi drugi (i svaki sljedeci) isli max mogucom brzinom :stoopid:. ne kuzim, cini mi se da je to do JDownloadera nesto.
a eto opete sam se zaje. trebo sam ostat na HF-u ocito. sad 6 mjeseci nema mrdanja.

Gemmy 10.01.2011. 12:26

meni s Jdownloaderom na FS-u skida na max brzini od prvog dana, i nikad nikakvih problema

ali za svaki slucaj prvi put kada sam uzimao, sam uzeo "probni" skuplji jednomjesecni acc, i kada je ispao ok, sam produzio na 6 mjeseci

geronimo_2 10.01.2011. 13:47

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 1820926)
meni s Jdownloaderom na FS-u skida na max brzini od prvog dana, i nikad nikakvih problema

ali za svaki slucaj prvi put kada sam uzimao, sam uzeo "probni" skuplji jednomjesecni acc, i kada je ispao ok, sam produzio na 6 mjeseci

jesi namjestao stagod posebno ili je sve manje vise dafault?

Gemmy 10.01.2011. 18:06

same sam stavio max connections 4, i max dls 4, i to je to, ostalo sve na defaultu

mada tek kad sam pocinjao koristit FS preko JD-a, mi je opcija premium acc nestajala, pa sam samo morao stavit kvacicu na premium, i tako par puta , nakon toga sve normalno

gamer21 10.01.2011. 20:09

Mozda vam ovo rijesi problem.

geronimo_2 10.01.2011. 20:17

Citiraj:

Autor gamer21 (Post 1821270)
Mozda vam ovo rijesi problem.

ajoj. znam da bi mi mozda rijesilo problem da zamijenim downloader, ali meni se to tako nedaaaaa. mrzim mjenjat softver na koji se naviknem :beer:.
nesto me hebe definitivno. evo sad mi namjesteno na 2 downloada i max conections:4 i jedan radi na 16kb drugi na 50 :wtf2:.
ako idem direkt iz firefoxa sad isto neide nego je sporo.

panda505 10.01.2011. 20:37

Ja sam uz RS prije koristio IDM, legendarna kombinacija, sad većinom ili FS ili HF :)

MasterMind 27.01.2011. 13:11

Probajte ovo:

Code:

real-debrid.fr
Preko 60ak filehostera je gore, platite 4 eura mjesečno, skidajte koliko hoćete samo ubacite linkove koje želite skidati i počinje vam direkt download.

neumrli 27.01.2011. 13:38

Bilo bi lijepo od tebe da si napomenuo da je ovo refferal link na ovu sliku, te da ti dobivas "nesto" s tim ako se netko registrira ili posjeti stranicu. Ovako ispada nekulturno ;)

MasterMind 27.01.2011. 13:51

Jbg, nisam znao, kopirao sam banner sa sajta dok sam bio logan, sad vidim da su svi tamo referal i da daju neke besplatne dane, ali ne koristim sajt kad imam torrente, pa mi netreba. Koristio sam jedan mjesec i prva liga je.

msantic 31.01.2011. 22:05

Citiraj:

Autor theobromine (Post 1820858)

Također preporučam HotFile. Koristim ga unatrag pola godine i uvijek skidanje ide punom brzinom...

komer 10.03.2011. 20:43

sry ako upadam u temu,nisam nigdje nasao an forumu,a netko ej cak i prodavao na trznici,samo nemogu naci,znaci platim kao na jednom mjestu clanarinu,a imam premium od rapida,megauploada,fileservea etc...navodno sve legalno,pa me zanima kak se taj servis zove ako tko zna?

khm 10.03.2011. 21:18

Imaš ovaj >> http://www.mydownloader.net/

Neo-ST 10.03.2011. 22:06

Citiraj:

Autor MasterMind (Post 1834699)
Probajte ovo:

Code:

real-debrid.fr
Preko 60ak filehostera je gore, platite 4 eura mjesečno, skidajte koliko hoćete samo ubacite linkove koje želite skidati i počinje vam direkt download.

Da li je netko uzeo ovo da javi dojmove ?

domina 10.03.2011. 22:42

I koji program za upload? filezilla? il ima još nešto bolje/jednostavnije? :)

ONeill 11.03.2011. 10:05

Filezilla ne može biti jednostavnija, samo 'drag and drop' :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:28.