PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Stekanje kompa u filmovima (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=206072)

Genius007 28.12.2010. 00:59

Stekanje kompa u filmovima

dakle problem je sljedeci.
komp mi steka dok gledam film ono slika zastajkuje na pola sekunde i tako uzastupno... skeniro sam komp ali nema nikakvih virusa ni nikakvih gluposti.. cak mi steka malo i sim city dok igram dok cod 2 ne.
kao sto vidim proc radi sve normalno ali nesto mi zdere rame.. slike u prilogu
zaokruzio sam ono sto mi nije jasno kako toliko toga otvoreno..npr google chrome samo dva prozora otvorena i da toliko jedu ?
inace komp iz potpisa i u njemu win7 32bit

ezz 28.12.2010. 09:15

pa nabavi jos 2 gige rama lol, pogotovo ak imas sedmicu

gogo1989 28.12.2010. 09:23

ovaj svchost.exe i ovaj csrss.exe ti je kao nekakv virus il nekaj slicno i to ti dosta zdere barem je meni tak bilo dok nisam sa Malwarebytes Anti-Malware procistio malo komp, a i nebi bilo na odmet malo povecati RAM-a na kompu

pinkskin 28.12.2010. 11:00

Citiraj:

Autor gogo1989 (Post 1810819)
ovaj svchost.exe i ovaj csrss.exe ti je kao nekakv virus il nekaj slicno i to ti dosta zdere barem je meni tak bilo dok nisam sa Malwarebytes Anti-Malware procistio malo komp, a i nebi bilo na odmet malo povecati RAM-a na kompu

To su sistemski procesi u kojima se nekad zna skrivat virus ili trojanac.

Najbolje da uzmeš proces exproler i isključiš sve programe i vidiš dali onda ima spikova u zauzeću proca.

probaj sa drugim programom gledat film, vlc, mpc, gom itd... ali onda idključi sve programe (internet preglednike, za muziku itd...)

Bambusha 28.12.2010. 11:04

Citiraj:

Autor Genius007 (Post 1810758)
dakle problem je sljedeci.
komp mi steka dok gledam film ono slika zastajkuje na pola sekunde i tako uzastupno... skeniro sam komp ali nema nikakvih virusa ni nikakvih gluposti.. cak mi steka malo i sim city dok igram dok cod 2 ne.
kao sto vidim proc radi sve normalno ali nesto mi zdere rame.. slike u prilogu
zaokruzio sam ono sto mi nije jasno kako toliko toga otvoreno..npr google chrome samo dva prozora otvorena i da toliko jedu ?
inace komp iz potpisa i u njemu win7 32bit

Izvor filma - Hard Disk, DVD, nešto treće? Jel' isto za sve filmove? Koji je format? Player? Codec-i?

Probaj s nekim drugim player-om ( VLC, KMPlayer... ) koji ima integrirane codec-e. Ako se događa ista stvar pročisti komp s nekim AV-om, MBAM-om, CCleanerom, Anti-Spywareom itd...:p
Potrošnja Chrome-a ovisi o tome kakve su otvorene stranice, dali ima flash-a itd.

Citiraj:

Autor gogo1989 (Post 1810819)

Lol.

Genius007 28.12.2010. 18:33

ovako svi codeci isto ili preko CD-a DVD-a itd jedino mi u VLC ne steka sve ostalo da BS. wmp itd..budem rusio win danas pad da vidimo ispocetka :D ako ne rijesim nista drugo

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:30.