![]() |
LC Power Super silent 600w jako glasan
Znači kupio sam ovo napajanje, sve složio, pokrenuo komp sve tiho... Međutim kada se komp optereti (furmark, igra, prime) napajanje se ugrije i počne biti jako bučno?!? Stari Fortron 400w je stalno bio hladan i gotovo nečujan... A napajanje sam mjenjao jer sam novu grafu uzeo..
Dali je to normalno? Može li se kako regulirati taj vent? http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.740.021 |
Probaj raditi isto sto radis kada se zagrije, ali s time da napajanje izvadis izvan kucista (vuci ce hladniji zrak).
Ako se isto dogadja, vrijeme je za promjenu napajanja ... |
Ne kužim, danas sam ga kupio...
|
Moguce da radi na granici mogucnosti kad se tako ugrije, a mozda je za taj model to i normalno, makar ne odgovara ovome "Super Silent" u imenu. Svakako ga probaj prvo van kucista, sto je kolega rekao.
|
Citiraj:
|
Jel bi možda ovo bio bolji izbor?
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.740.031 |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...P3#post1780879 Ali za svaki slucaj pronjuskaj cjelokupnom temom koristeci trazilicu za ovaj 2. LC-ov model |
Niš onda sutra ujutro idem mjenjat za 560W Silent Giant, trebao sam njega odmah uzet, al reko ovaj je 600W pa ajde...
|
Jel mi vjeruješ da, kada bi priupitao na forumu, i dobio preporuku isključivo za 560W model ... vjerojatno bi se opet teško dvoumio između njega i ovoga što sad imaš ... bez obzira što mi rekli/napisali :D
Nije sve u naljepnicama i fatima ... |
Nedavno sam uzeo ovo 560 GP3,vrti komponente pod moj komp.Je da se ne može usporediti sa nekim corsom ili seasonicom,ali za te pare odlično.Tih i hladan,preporuka.
|
I sam imam to napajanje LC Power 560W 2.3 Silent Giant Green Power:) i super sve radi i tiho je i vozi sve pod "Moj komp" bez problema naravno sve clockano i za sada nikakvih problema.Mislim da su to V2.3 novije revizije i bolje i kvalitetnije od V2.2 i vidi se i cijenovno da su nešto skuplje od ovog što si kupio 600W LC-a.Mislim da se modeli 560W i 650W mogu sigurno usporediti sa Fortronom 400W,Čifom 400/450W/500W kao i serijom CX od Corsaira:D
|
Citiraj:
|
Zamijenio za LC Power 560w Giant i sada je sve kak treba.. Nečujan, hladan u loadu, sve normalno...
|
Citiraj:
|
Bilo je dosta govora po forumu o LC-ovim napajanjima, o tome kako su starije revizije lošije i o tome kako je ovaj 560W green power odličan, da se momak potrudio samo 2 minute pregledati forum sigurno bi naišao na ovo napajanje i odprve ga kupio.
|
vjeruj mi, nebi kupil :D
uvijek netko postavi pitanje tipa "sto da uzmem? nvidiju ili ati, trebam za htpc i nvidija mi se vise svida" nakon 10 postova da je bolje da uzme atija s hdmi izlazom da se nemora zafrkavati sa dodatnim kablom za zvuk, lik bude uzel nvidiju i slijedeci dan se bu u temi s problemima žalil da mu ne radi zvuk preko hdmi-a :D ugl, na greskama se uči, neki bolno neki bezbolno ko zvone :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:36. |