![]() |
dvojba oko napajanja
sada imam neko napajanje koje ne znam kako se zove pa cu vam ga opisat..
- ima dva ventilatora - malo je duze od ostalih - 480w - na ambalazi pise: super power - switching power supply - poprilicno je bucno mogu to napajanje besplatno mijenjati za fortron fsp400-60thn-p ja mislim da se isplati.. ako nista, fortron bi trebao biti manje bucan. sto vi kazete? |
|
Mjenjaj to svakako!!A kako to možeš mjenjati,ako se smije znati?
|
ma otac mi je imo neko lose i crklo mu. trebalo mu hitno novo, a u vemila u dubrovniku imali jedino neko za 70kn i tog fortrona. on je kupio fortrona, a posto mu ne treba neko posebno dobro napajanje, pita ocemo li se mijenjat :).
|
Citiraj:
|
s obzirom da poslujes s clanom obitelji, a ne s nekim koga nevolis/mrzis/zelis zajebati/.........(upisi po izboru)
obojica si uzmite fortrona, a codegen recikliraj (izvadi ventilatore, a ostatak baci) |
tata ima:
p4 2.6 ghz 2x512mb kingmax gf4ti 4200 128mb dvije mrezne od 1000mbit/s i jedno 6 printera pospajano na to sve (digitalni tisak) |
A onda,kao što SlavoS kaže,uzmite još jedan fortron:D Za tatu može i onaj od 350W.
|
Taj Codegen pojede Fortrona ko malu bebu, ostavi si ga...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzmi Fortrona
|
480W Codegen je jedini Codegen koji nešto vrijedi što se tiče kvalitete, ali svejedno bi ga mijenjao Fortrona.
|
ste vi svi skrenuli?
480W codegen je solidan jer ga netko drugi dela za codegen. Nema baš 480W al je IMHO bolki od Forta 350W. S time da ak se već uzima jače napanje bi ja zeo nekog iz klase Tagan, Ener, Enhance... |
Isuse, ovo je 400W Fortron.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |