![]() |
Corsair HS1 Gaming Headset
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.506.286
U linksa je 469kn, u Protisa 398kn. Nije mi jasno odakle ste izvukli cijenu od 899kn. |
To nekaj grdo ne štima (u Linksa i Protisa). U eSySa je oko 1000 kuna isto. Vani je isto 99-120$ što odogovara našoj cijeni od 900-1000 kuna.
|
Trebo to onda pokupit prije neg skuže grešku. Mislim da je ovo izvrsna cijena za ove slušalice. 899kn mi se čini previše u odnosu na što nude.
|
Sutra zovem i iskorištavam ako je istina :)
|
Nemoj pitat jeli cijena istina, nego reci da ti ne radi net i da zoveš koja je cijena. Ako je cijena istina tj. zabuna uzimam ih, pa to je 50% posto manje.
|
Citiraj:
No ovako niske cijene stvarno ne mogu objasniti, jer u Evropi su cijene od 75 eura. |
Vidiš da je akcija u Esysu, -50% na te slušalice.
|
Kako sam obećao, kupio navedene slušalice. Ispale mu u MagazinRSu nešto sitno ispod 390 kn :)
Prvi dojmovi (uspoređujem s nekim nonameom kojim dosad imao) - puno masivnije, konacno udobne slusalice. Pakiranje napravljeno za minimalnu štetu pri transportu. Od bundlea su tu driveri i manual. Kabel je presvučen "tkaninom". Driveri minimalističko napravljeni, ali sa svim potrebnim funkcijama. Također je moguće "štelati" zvučnu koja je s njim integerirana. Zvuk mi je zasad odličan, no nisam puno toga probao pa ne mogu suditi. Mogu ih eventualno usporediti s burazovim HD200 ako nekoga zanima. Po ovoj cijeni definitvno best buy IMO, no zasigurno ne bih dao za njih 850 kn, naprosto što ne bih tolike novce za zvuk u bilo kojem obliku (kolika je cijena kod Asbisa, bez ikakvog popusta) Ako nekoga još nešto zanima, neka kaže. U Magazinu su rekli da su već 2 danas prodali, a od eSysa da njihova cijena traje do isteka zaliha (30.12. govore da ako nastave ovim tempom da će ih biti još cca 10 dana, informirajte se :) ) |
Jel mozes rec kako stoje sa izolacijom, znaci dali se cuju zvukovi iz okoline dok se nose slusalice
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Fali im ona "koža" koja ide kod takvih slušalica, a navodno je nisu stavljali kako ne bi ugrožavala komfornost samih slušalica koje su vrlo udobne. |
kakve su u usporedbi g35? jesu li puno losije?!
|
Bolje po okolnim reviewima.
|
Ja se isto dvoumim izmedu ovih corsair i g35, ali ipak mislim da cu uzet corsair jer razlika u cijeni nije bas mala za to sto vjerojatno g35ice imaju bolju tu izolaciju od vanjske buke. Ali ne sumnja niti da je kod HS1 ta izolacija losa.
|
imao sam g35, prevelika im je mana kabal koji ide od sluski do usba, pre krut je i iritantan, nadam se da nece tako biti i na ovim corsair!
|
Ovaj kabel je također veoma iritantan, ali barem nije krut već veoma elastičan.
|
ma neznam jesi imao g35 al ono je bilo koma, za slusalice od soma kuna takav kabal napravim moras biti u najmanju ruku idiot! ps kak te sluze u igrama jel koristus stereo mod ili?!
|
Trenutačno nisu kod mene, ali 7.1. uglavnom koristim. Protivnik se moze lijepo locirati u novijim FPSima.
|
evo narucio sam ih, stizu sutra, jel ima za njih neki bolji driveri il tak nest?! i koju bi zvucnu karticu preporucili uz njih!?
|
Imaju USB konektor i u sebi ugrađenu zvučnu tako da ti to ništa ne znači. Imas jedne jedine drivere za njih, a to su oni koje dobijes uz njih.
|
pa cek jel ja nemogu disable-at tu zvucnu?!
|
A kako bi ti onda slusalice radile?
|
... prebaceno na audio-video
|
Kakav je surround na njima u usporedbi s boljim 5.1 PC zvučnicima i diskretnom zvučnom?
Ako imaju svoju zvučnu, da li imaju nekakvu svoju emulaciju EAX-a? Kako idu stvari s dim Dolby surroundom - imaju ga gamerski headsetovi koji se spajaju na običan 3.5mm jack pa uz njega mogu imati i EAX? |
Imaju svoju zvučnu I koliko znam Dolby Surround certifikat mogu dobit slušalice sa svojim zvučnama jedino jer se inače ne izadje. Zato i HS1A nema Dolby Surround Certifikat.
Btw, riknule mi drugi par HS1. Opet reklamacija :/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |