![]() |
Zvučna kartica
Imam zvučnike 2.1 i na jednom od njih mi se uopće ne čuje zvuk. Matična je P4S800! do čega bi ovo moglo biti? plz help:confused:
|
Možda je ciknuo zvučnik:rolleyes: .....pogledaj da negdje slučajno nisi cijeli zvuk prebacio na lijevu ili desnu stranu(npr. winamp) ili da negdje u control panelu nisi isključio jedan zvučnik.....mislim,banalne stvari al.....prvo što trebaš gledat,
najbolje odnesi zvučnike kod frenda, spoji kod njega i ako opet ne radi taj jedan onda znaš da je u njemu problem...onda pregledaj malo kablove,probaj rastavit taj zvučnik i pogledaj da se nije nešt odlemilo... |
ZABORAVIO sam reći....
-I još banalnija stvar: da ti se možda nije izvuko kabal koji ide iz kompa u zvučnik....(mislim, glupo je pitat al je moj frend tak jednom reko kak mu ne rade zvučnici....i ja mu nabrajam sve šta da napravi ....i pitam ja njega jel on njih uopće uključio-onak iz zajeb. ga pitam i na kraju skuži da mu je kabl isključen iz zvučnika...:D:D) -Da se uvjeriš da ti ima signala na izlazima(na subwooferu) onda prebacuj ovaj zvučnik koji ti valja i na lijevi i na desni izlaz subwoofera....ak radi na oba dva znaš da ti je problem u samom tom zvučniku(ako si prethodno sve provjerio).....pa rastavi i vidi dal se da šta napravit....:D |
@hrca
U jesmo se raspisali...:D |
Citiraj:
|
Veselo...:beer:
|
Malo san ja neuk sa svim tim stvarima:o . Iman zvučnike MS ML-T508 i oni nemaju ulaz za slušalice, pa san ja stavija slušalice tamo di ulaze zvučnici u kućištu, i jedna slušalica ne radi!?:confused:
|
Ajd prvo pogledaj sve u windowsima da negdje nisi isključio zvučnik jedan.....a gore sam ti sve napiso kako.....pa onda javi jel radi ili ne jer ovako mogu nagađat na široko......
|
Sve san proba na Windovsima i tu je sve u redu! Zamijenio sam na buferu zvučnike, i sad radi ovaj drugi šta nije radija, a ovaj šta je radija sad ne radi:confused:
|
Onda ti je ciknuo izlaz na subwooferu....e tu ti neznam pomoći....možda da probaš rastavit pa da vidiš da se neš nije odlemilo ili tak nešto slično al sad kolko si vješt u takvim stvarima ne znam....ne bih znao....ak imaš garanciju onda nosi u trgovinu gdje si kupio pa da se oni s tim zabavljaju:beer:
|
A to nemože nikako bit do zvučne?
|
Citiraj:
|
A zna li netko kako promijenit zvučnu karticu!?:confused:
PS: 100% san siguran da nije problem u zvučnicima i u Windovsima. |
pa ti imaš onboard zvučnu karticu, ako si siguran da je u njoj problem onda ti treba nova zvučna kartica koju jednostavno ubodeš u matičnu ploču, instaliraš drivere za zvučnu, spojiš zvučnike na nju i to je valjda to....
|
Citiraj:
|
pa ak si siguran 100% da nije ništa drugo osim zvučne,i ak nemaš garanciju,kupi novu za 50-ak kuna i stavi unutra,to ti je jednostavno i ubiti nemoš pogriješit kad je budeš stavljo u PCI port,sam pazi da ti je komp ištekan iz struje kad budeš stavljo zvučnu,mislim ovo mi je glupo reći al vidim da si totalni početnik u svemu ovome pa eto
|
Ištekat ću komp iz struje! Toliko ipak znam....:D
Pogledat ću ovih dana nekakvu karticu i kupit ću je. Thanks.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:55. |