![]() |
Auto AUX - mp3 player
Imam par pitanja što se tiče ovakvog "setupa", pošto mi se čini dosta praktično u teoriji, spojit mp3 player preko aux-a na auto radio i deri.
1. jel ima tko praktična iskustva, svjestan sam da su kontrole upotrebljive isključivo na samom playeru, nemam usb, samo AUX ulaz 2. jel se može nabaviti 3.5 muški na 3.5 muški a da je kraći od 1 metra :D 3. kvaliteta zvuka?, nisam ljubitelj enormnih basova, ali isto tako nisam ljubitelj šuma i ispranog zvuka 4. nešto treće u svakodnevnoj upotrebi što nije praktično ili živcira? :dobartek: |
Ja imam tak spojenu muziku na prednji aux in, a pošto sam nabavio cd changer adapter preko kojega sad imam i stražnji aux in.
Mp3 player je mobitel Sony Ericsson W850i. Meni stvar radi predobro. Muški na muški 3.5mm koji imam je taman 1 metar, al si složiš kraćeg koliko ti treba, kupiš 3.5mm utikač i nalemiš na kraći kabel Šum nisam primjetio, ima svih tonova dovoljno, ok, nemam muziku za 10 000kuna u autu niti vozim neki skupi auto u čijoj kabini u vožnji ne čuješ apsolutno niš. Pošto si iz ZG-a, ak hočeš možeš dobiti demonstraciju uživo hehe |
ja imam već 2 godine nešto slično ovome:
http://www.links.hr/index.php?option...kl=350.600.058 Za sada prezadovoljan, u to napijem usb od 8gb, i pila radi ko luda...Moraš pronaći odgovarajuću FM frekvenciju (u mom slučaju 107,3 mhz) i stvar piči ko luda...Osim usb sticka, radi i na memorijske kartice, a ima i aux tako da možeš spojiti glazbu sa moba i sl...Ukopčavaš ga u onu "rupu" za paljenje cigareta.... |
Citiraj:
Znači to radi dobro :goood: Ovaj FM odašiljač je koristan kad se ima obični kazetoradio, ali mogu ja svirat mp3 cd-ove, samo me zanimalo jel i ova AUX šema na razini. |
hehe nije Ferarri al je iz iste firme cccccc........
Ja par godina slušam tak muziku, ne isplati mi se prodavati radio i kupovati neki s USB-on, jer ovaj moj ima 6 izlaza za pojačalo, sad ima 2 aux ulaza itd, tak da mene služi predobro, nisam imao promjedbi na kvalitetu, a volim da se ipak čuje bez šumova i sličnih zvukova |
sony mp3 player nwz-s-nešto na postolju od tytna preko tog kabla na prednji aux priključak sonyevog cd playera gt20 već godinama prezadovoljan... i usb priključak na upaljač ako slučajno nestane baterije :)
|
kod mene u autu sony cd player ima aux i stalno slušam muziku preko nokie 5130xpress music 3,5mm je i na mob izlaz a kabal sam dobio neki oko 10cm dužine :D zvuk mi je bolji nego na cd inače je na ovoj nokiji zvuk odličan i prednost mi je što imam hands free kad je spojita na aux i kad me neko zove ili nekog zovem čujem ga na zvučnicima od auta muzika sama pauzira,odlična stvar nema više cd-a po autu ne snimam ih više a i mogu pričati da ne uzmam mob u ruke
|
Eh, da zaboravih da je mob spojen preko aux in ujedno i hands free, to je i meni predobra stvar
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |