![]() |
TV kartice
Koja je bolja
TV tuner + FM card, V-Gear MyTV, daljinski, PCI Plug and play 32-bit Full TV CATV / VHF / UHF Capture video source from TV, VHS, V8, Hi8, DV and D8 Resolution 720 x 480 TV input connectors: Video RCA, S-Video Video format: VIdeo CD, DVD, Mpeg-1, Mpeg-2 Interface: PCI TV tuner + MPEG 4, LEADTEK, WinFast TV2000XP RM, daljinski, PCI Interface: PCI Time shifting funkcija Mogućnost stavljanja video prozora kao pozadinu Video Capture Format: MPEG-1/2, MPEG-4 PIP funkcija Capture file size > 4GB Podržani video standardi: NTSC (analog), PAL (analog), SECAM (analog) Priključci: Audio - Line In (1/8" Mini), Composite video, S-video, TV Input: Coaxial TV Antenna Integrirani TV tuner Daljinski Šta mislite. |
moran prizna da tu v-gear karticu nikad nisan vidija u akciji ali svejedno bi se usudija rec da uzmes leadtekicu
vidija san dosta kartica i ona mi je definitivno najbolja super slika, solidan software i fenomenalan daljinski - ne znam sta bi jos moga trazit |
losa iskustvs s V-Gear, doduse ext. (V-Gear POCKET DVD)
ne preporucam : baad : |
Instalirao sam frendu V-Gear i ništa nije radilo kako treba pa sam je 3 puta nosio u Hgšrot i na kraju tražio povrat novca. Moj glas za Leadtek
|
onda leadtek. hvala na pomoći
|
Nije bilo leadteka i nije mi ga se dalo čekat pa sam kupija V-gear.
Predobra je kartica i radi mi bez problema. Dobija sam i još nešto korisnih i beskorisnih programa, daljinski itd... Uglavnom zadovoljan sam |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:12. |