![]() |
24 to 20 pin cable
zanima me dali ima igdje za kupiti kabel koji s 24 pinskom kabla prebaci na 20 pinski ili ako se moze ukljuciti na molex...posto je kolega kupio za komp 450W Chiefa a na njemu nemogu odvojiti ona dodatna 4 pin-a kao na drugim napajanjima
Hvala Unaprijed :chears: |
http://www.njuskalo.hr/kucista/adpat...-oglas-2063316
Ne znam dal ovo pomaze Ispricavam se... Tek sad sam vidio da ti trazis obrnuto... |
e sad neznam jel odgovara al 69kn je 25% napajanja tak da mi to odpada...negdje sam vidio da novi kosta 24kn...samo neznam dali ce to sljakati...znaci ja imam 24pina na PSU, ali trebam adapter da smanjim na 20pin...
|
Mozes li ustekat taj 24 pinske bez da ti za ostala 4 pina smeta neki kondezator ili nesto?
Ionako postoji samo jedan nacin kako ustekati, nemozes nista promasiti. OT: bolje da je uzeo mog fortrona :D |
scuvaj mi ga ako mozes do ponedjeljka ili utorka...mozda cu dobiti povrat u linksu maloprije sam ih zvao...decki ful korektni :)
|
OK, fortron na cuvanju, a jesi li pokusao ustekat?
|
ma jesam, ali nesjeda mi uopce dobro,pa nisam htio na silu gurat...probat cu sutra kad se vratim s puta malo se poigrat s time, jel bi mi ti mogao samo posuditi sutra fortrona,da bar probam ostale dijelove istestirat, pa ti ja vratim ako mi neprime u linksu ovog chiefa
|
moze, samo se javi kad ces, a mozda bolje o ovom preko PM-a
|
Pokušaj ponovo jer mora sjesti. To što će ti 4 pina biti van slota je nebitno.
|
|
uspio sam napraviti da vire ona 4 pin-a, malo sam moro rasiti plastiku onu, mal na jednu i na drugu stranu i sjelo kako bog zapovijeda :) ..hvala svima na pomoci :) moze lokot
|
Cijepaj
Sjeći konektor nisi htio?
Možeš jednostavno skalpelom oprezno odsjeć višak i bacit ćukama da pojedu. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:48. |