![]() |
proslava Nove godine
Dragi kolege PCEkspertovci, gdje ste odlučili proslaviti novu godinu , dali putujete izvan zemlje, idete u neki lokalni kafić ili ostajete kod kuće zbog recesije :D ?
Ja kao i prošlih godina, biram odlazak u lokalni kafić i lokanje do jutra sa ekipom :D no planiram takvo slavlje ubrzo promijeniti u nešto novije. Sugestije, planovi i svi ostali komentari dobrodošli :chears: |
ja cu znati par sati prije kao i uvijek :D
|
Raditi za Bozic i Novu i staviti na placu plus cca 4000 krznasa i jos proslaviti sa kolegama na poslu:lol2:
Kako bi rekla jedna pjesma "posao je dobar,a para laka" |
ja ću Novu godinu dočekati u Močvari na novogodišnjoj štali Marija Kovača :D mjuza je bila super lani i rekao mi je da će biti u istom revijalnom tonu. Karlovac je vako i nako banana za sve one koji novu ne žele dočekati uz laktarenja i "MTV kuruza" mjuzu ili cajke, tako da sam se odlučio (opet) za metropolu. ;)
ako će neko od kolega sa ovog foruma biti tamo, možemo popit koju s nogu dok ne padnemo sa istih :D |
Ja na sreću / žalost radno, :/ sreća je u tom jer bude dobra pinka kapnula :D a žalost jer moram dvoriti šefa retardiranog i njegovu šminkersku ekipu -.- :D Tj. na PCE forumu budem čital postove, i umiral od dosade :D
|
Ja radim za doček.
I drago mi je zbog toga. Ekipa će biti dobra na poslu, napit čemo se i nažderat, a tu i tamo nešto napravit. Samo da nam hitna ne bude istovarala pacijente, ali sa obzirom na povod te noći i specifičnosti moga posla - nebi trebala, bar ne nama. |
opcija a) Mostar
opcija b) Graz opcija c)da propadnu prve dvije,da zderem doma odojka do ponoci te da se zaputim na kozari bronx kod frenda u birtiju i zdemoliram do jutra :D |
na trg na doček i kasnije mlatit po kafićima :D
|
Organizirali prostor, bit će štala :) Klasika 2 dana.
|
doma, pred tv-om s ženicom uz upaljeni kamin :)
|
Citiraj:
|
Nažalost kod kuće na kauču..
|
Citiraj:
|
ja se namjeravam zavaliti u sjedalicu ispred kompjutera, upaliti omiljeni mmorpg, Shaiyu, donijeti za komp kolace, tuku ili sto vec bude i neku cugu, i igrat se do jutra. Mozda pogledati kakav film na teve ili kompu, ako bude nesto zanimljivo, uglavnom, ni po cemu posebno. Naravno to je sve zato jer sam dekintiran, a lova koja je trebala sjesti nije sjela. Osim ako nesto ne kapne i iznenadi me, tako ce biti...
|
...isto kao kolega Domis, žena, kamin, boca vina i mnogo ljubavi
|
7 dana jahorina/sarajevo
|
Citiraj:
kam cu na ovaj docek, jos nemam blage :D |
Citiraj:
Ove godine nesto pitomije. A mozda i ne :D |
Citiraj:
Ja sam ove u Zadru kod sogorice, jedno 10 ljudi i domaca spiza :zdero2: |
Citiraj:
komp mi ostaje u zg, a i gleda mi se novogodisnji program...samo da rtl ne pusti sam u kuci ili godzilu, ja hepi :D |
Vrlo vjerojatno doma, s curom, pred kompom gledanje filmova...sampanjac neki itd...
|
Citiraj:
buš išo ove godine opet? :D ajd ak budeš, javi mi da popijemo koju :D |
kod mene kod kuce 3 para mozda 4 igrat cemo cugopol :DDDD
|
Citiraj:
Cisto sumnjam, ak bum isao mozda - javim :) |
doma na toplom sa curom, stisnuti na dvosjedu pogledati neki film, nekaj papati, pogledati vatromet malo plesati i tak...XD
|
Omanovac kod Pakraca. Negdje na brdu gdje ima mina okolo navodno :)
Možda organiziramo neki trekking kroz minsko polje :P Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Doma je najbolje.....tamo je sve po mom
|
Kod frendice u vikendici, puno CUGE i klope!!
Uzivaj dok si mlad :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |