![]() |
Pojacalo za slusalice Sennheiser HD 598?
Kupio sam nedavno slusalice HD 598 koje slusam sa računala (X-fi fatality je zvučna), ali zvuk je gotovo pa isti kao i kod Ipoda (!?).
Sada razmišljam da kupim ili bolju zvučnu (X-fi Elite Pro? X-Fi Forte?) ili kupim neki digitalni receiver? Budžet je oko 1300-1700 kuna, ali mogu pricekati i ustedjeti ako se puno vise isplati nesto sto je malo skuplje. 80% mjuza, 15% filmovi, 5% igre... uglavnom elektronika i jazz, dosta rock, nešto malo hip-hop, klasika i metal i estrada nimalo Hvala!!! |
Kupi si obican DAC bolji i to je to.
|
ovaj... koji je dobar za tu lovu (ili manju)? možda neki da se u zg može kupiti?
nemam baš iskustva... hvala... |
I meni je to dost guglanja, a na mobu sam. Znam da ima ekipe ovdje kaj ih ima pa mozda da promjenis naziv topica ili otvoris novi "Koji DAC do x kuna".
|
Pogledaj NuForce ponudu u Sonusu...
Ili baciti oko na SH ponudu. |
|
Je, imaju u ponudi i neki amp za slušalice isto od NuForcea.
Drugo mi niš ne pada na pamet, ali mislim si da bi išel klasu više, to je onda već rang nekog Dac Magic-a koji debelo prelazi tvoj budget. Prelistaj i Hifi temu, tamo je bilo rasprave o DAC uređajima. SH->Second Hand ilitiga polovno/korišteno. |
Hvala bacim oko!
Ali koji bed da nema ničeg između cca. 800 kuna i 2500 kuna :( |
Citiraj:
|
Pogledaj si malo na ovom forumu.
http://www.head-fi.org/forum/ ili http://rockgrotto.proboards.com/ Neke stvari imaš kupiti kod nas, a ostalo možeš nabaviti izvana. |
Evo zasada sam kupio u-DAC 2 za 850 kuna i jako sam zadovoljan, zvuk naginje prema visokim tonovima a basovi bi mogli biti izraženiji, ali super je omjer dobivenog i uloženog.
Ako uspijem uštedjeti, na u-DAC 2 dodam Woo Wa6 pojačalo i to je to!! |
Bome ces se dosta nastedjeti....zapravo ovisi o primanjima. ;)
|
Citiraj:
kad sam ja htio uzeti neki head-amp za HD 555 išao sam od trg. do trg i probavao sa svojim CDima za koje znam kako zvuče (ili kako bi trebali zvučati) sa tim head-ampom. i na kraju nisam kupio niš jer je zvuk toliko mršav u basu da dođem na isto kao kad sa tom kontrolama na svom pojačalu odem u "minus". Generalno zvuk nije toliko bolji i bogatiji da bi se taj manjak u basu kompenzirao.:stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:33. |