![]() |
Hard disk fali GB-a?
jucer mi exterdni hard od 300gb-a jednostavno zamrznio trazio format , zamrzavao je i win7 i na laptopu XP onda sam ga na XP-u nekako formatirao i nakon formata imam 233 gb-a free i 70gb-a zauzeto sta je nemoguce jer sam ga formatirao vise puta, ima li kakve pomoci ili je ovo adio 70 gb-a a u dogledno vrijeme i disk u smeće :( , pomoć hvala
|
probaj formatirati sa acronis disk suite pa javi rezultate.
|
Citiraj:
EDIT: skinio program ali i u njemu mi vidi samo 230gb-a probao formatirat opet isto EDIT: stavio sad da popravi bed sektore pa cemo vidjeti ima li kakve koristi od toga |
Ako je pronasao bad sectore, odmah na garanciju ako ju jos imas...
|
ma jok istekla odavno ))) radio je ok sve do prije par dana , mislim da mi je usb razdjeljnik sjebao disk , jer mi jos jedan externi hard sa napajanjem svako malo proizvede neke zvuk kaa zujanje ....
EDIT: 4kn in bad sektor 73656kb in use by the system 65536kb occupied by the log file samo 4kb u bed sektorima znaci disk je ok, ali ovo dole je problem kakvi su ovo lo fileovi === ima li pomoci? |
Pokušat možda low level format? Jel se disk zagrijava pri radu više nego što bi trebao?
|
probaj sa "delete" particije/a pa nanovo format cijelog harda, možda si imao dvije particije ako ti je bio u laptopu pa sad formatiraš samo D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36. |