![]() |
Grafika na Laptopu Neradi
Pozz dragi forumasi,
ovako kupio sam si ovaj laptop...al ne i u tvoj trgovini... e sad imao sam kao predinstaliran linux kojim se nekoristim te sam si sam instalirao Win7 64 bitni, i sve normalno sa HP-ove stranice skido drivere sve oke, ali rezolucija neide prek 1024x768 i pise da mi je grafa VGA adapter http://forum.hr/images/smilies/rolleyes1.gif pa ajd nista opet ja skinem driver sa hp-a, nista, odem direkt na ATI-evu stranicu skinem od tam CCC,driver ali nakon toga nista, i full cudno mi je bilo sto me nije pito za restart,nit je ekran "bljeskao" za vrijeme instalacije... i gledo sam u biosu al nemogu tam nac nikakve podesenja za mjenjanje grafe... molim vas za pomoc da mi enable-am ovu HD5470... Hvala. |
jesi li probao preko win update?
|
Ne znam da li je još uvijek tako, ali nekada je Catalyst zahtjevao perthodnu instalaciju MS .Net 2.0 ili višeg jer bez njega nije radio.
|
još uvijek je tako na xp-u, na win7 ne treba
|
Rješenje piše na ovoj stranici, no da ne moraš tražiti evo linka gdje izabereš catalyst 10.11 (x86 ili x64 ovisno o tvom OS-u) downloadiraš, instaliraš, naravno i voala, sve radi.
Ne treba znati čirilicu, snaći ćeš se u tekstu. Javi! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |