![]() |
Komp kod prvog bootanja daje BSOD, dalje radi normalno
znaci,u biosu i everestu ocitava na chipsetu 65-70 stupnjeva,a napajanje 60-65 stupnjeva,znaci,napajanje je hx520 i maticna iz potpisa,u konfi imam 2xgtx 460 i i7 930,jel previse silujem napajanje s tom konfom?Jesu te temperature uopce u granici normale,po mome nisu...komentari molim (nista nije OC)
|
Ovo za temperaturu, bi bilo najbolje provjeriti (metodom prst)..
A sto se tice PSU-a tu bi rekao da si malo knap? |
Jer pazi foru,probao sam na vise OS-a,7,XP,vista,i ima forica,kada komp palim 1. puta ujutro i kada mi sboota windowse nakon par sekundi izbaci BSOD i restart lupi,i nakon 2-3 puta je sve ok,a mislim da je do lema ili koji vrag na maticnoj,jer kada mi se temp na chipsetu digne iznad 45 sve radi kako treba,a pratim i temperature drugih komponenti koje se ne mijenjaju drasticno,najvise sumnjam ipak u maticnu,a bilo bi mi drago da netko tocno zna koji vrag se dogada
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Upravo sam se probudio,uglavnom,memtest86 je radio 5-6 sati,pass 4,error 0,jucer sam bio izvadio 2 harda van,ostavio samo ssd,i izvadio sam bio 1 gtx 460,znaci omogucio sam mu najsigurniji rad,i opet isti drek,znaci nije do slia,nisu ostala 2 harda,nije ram,proc radi na finih 40 stupnjeva,jedino opet ostaje napajanje+maticna u opciji krivaca
|
da, nije OC, sad tek vidim ;)
Citiraj:
|
Pozdrav drugovi,procitao sam negdje bio da moze biti memorija ipak kriva pri samom pokretanju,e pa,ja sam prije testirao nakon upaljenog kompa,i sada sam napravio novi test,1. puta kada ga danas palim,znaci svijezeg pokrenuo odmah memtest 86 i nakon par sekundi odmah 4 errora,mozda bi ih bilo jos vise da sam ostavio 4-5 sati,a mozda i nebi,znaci fora je,da memorija pri samom startu "kaka" i nakon 5 minuta radi kako treba,e sada,sta da radim?Jel mogu eliminitrati tu 1 plocicu od 3,i probati raditi?Imam i7930 znam da trazi trokanalnu memoriju pa pitam ako se moze taj proc s 2 plocice pokrenuti samo da vidim ako sljaka kako treba
|
Ja imam isti problem, najprije mi je riknuo jedan keks 2gb ddr3 memorije, sada je ostao samo jedan od 1gb i prvi put nema šanse da upali
|
Moje pitanje i dalje stoji,jel mogu upaliti komp samo sa 2 keksa ddr 3?sa i7 930
|
Možeš i s jednim.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:28. |