![]() |
(riješeno) Driver za ATI Mobility Radeon HD 3650
Trebaju mi novi driveri za ovu graficku na laptopu jer sam skinuo sve novije a pise mi da su iz 2009...Da li netko ima link za nove iz 2010?
[EDIT:] Probao sam i s nekim programima ali uvijek kaze da da su driveri najnoviji i da ne treba update. Trebam link da skinem nove (koje sam vec skidao ali ne rade) pa da pokusam reinstal. |
1. Nisi naveo za koji OS ti drajveri trebaju!
2. Nisi naveo koji je prijenosnik u pitanju? 3. Nisi naveo razlog zato trazis nove drajvere, trenutni ne rade? Ili mozda patis od toga da ti neki od driver update programa (ili cega vec) napise da je "verzija drajvera" 2010? Mislim da ne mozes trazit pomoc, bez da ispostivas neka osnovna pravila.. |
Ispricavam se zbog toga, radio sam sa Driver Magicianom...uglavnom laptop je od Toshibe neznam tocan model, a OS je WIN 7 x64...i nije mi bitno samo da pise to jer mi trenutno trza sve pa sam mislio da ce novi driveri biti korisni..
|
Napravi unistall sadasnjih drajvera, i pocisti sve (driver cleaner-om) u safe mode..
S ovim drajverima si probao? |
Hvala Vam, napravio sam to vec prije samo sam trazio da mozda nije moja greska s driverima. Ovi driveri rade tj. manje mi trza, mozda je Driver Magician malo losiji nego sam ocekivao...Hvala
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |