![]() |
Prosjek godina forumaša 2(ovaj put sa anketom)
Evo da vidimo i taj podatak:)
|
Ja sam u dvije kategorije :p :D
|
i ova anketa je dosta gruba, 5 godina u jednoj kategoriji je puno. bilo bi bolje da je po manje. kladim se da u ove dvije grupe 15-20 i 20-25 bit 75% glasaca
|
56.25% 15-25.
|
Re: Prosjek godina forumaša 2(ovaj put sa anketom)
Hvala, nije me bilo, a kad me bilo nesto se blentavio forum pa nisam mogao napraviti (iako sam pokusao) ver 2 sa anketom. Nesto nam je slab odaziv na biraliste:) Moramo jedan skup organizirati. :beer:
Citiraj:
|
baš me zanima gdje će se flare upiknut ...
...PROĐE LJETOOO TIRDESETOOOOOO............... |
Re: Prosjek godina forumaša 2(ovaj put sa anketom)
Citiraj:
|
Daj Bubba nemoj srati da imaš ispod 10 godina!
|
Pa ponekad se poponašanju covjek zaista zapita... ;)
Citiraj:
|
Ma bubba nam je još zelen :D
|
Citiraj:
|
Jooooooooj daj nam reci tak me zanima :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pomaže - čim kažeš Djed Mraz znamo da si taj izraz naučio još iz vremena bivše države - a onda si bio mali i od onda je prošlo 15 god - znači da sad ili imaš 18 ili slaviš sljedeći tjedan (zoveš?:D) :clap: Evo probal bum pogodit: 44 :smoke: |
Ja bi reko da ima 28 :D
|
Citiraj:
Usput si me podsjetio da pogledam na Amazon i vrlo sam radostan sto ce kroz 15ak dana ovo doci na moju adresu! |
evo ja bubnem da bubba ima 27god.
|
Citiraj:
Vidim da osim kompjutera imaš i sjajan osjećaj za filmsku umjetnost! Eto, možda nisam pogodio koliko godina imaš - ali bi sigurno pogodio koje još filmove voliš! :beer: |
Bubba ima 10 , 11, 12 , 13 , 14 , 15, 16 ,17, 18 , 19 , 20 , 21, 22, 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ,31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ,50:confused:
|
Citiraj:
u wish u knew...:D :) "upikla" sam se izmedju 25 i 30...i btw, znas onaj mali gumbic ispod posta na kojem pise "info" ili tako nesto?...eeee, kad to kliknes onda ti se otvori jedan prozorcici u kojem ti je profil korisnika...i tamo ti izmedju ostalog pise i datum rodjenja...;) |
Uh pa nisam stavio ispod deset godina.Nisam mislio da ima i takvih.
Možda sam u krivu?!?:confused: |
Citiraj:
imaš dobar ukus... ;) |
Kad već Bubba neće napisati svoju dob, kao jedan od starijih na forumu (ako ne i naj ) smjestiti ću ga prema već napisanom ( filmovi, stil pisanja ) negdje u kasne šezdesete. Ako sam i pogriješio, barem Bubbin ego ima hrane za neko vrijeme...:beer:
|
Citiraj:
|
Iako nisam star ko Isusovo magare, i meni se sviđaju filmovi sa Peterom Sellersom. U stvari pitanje je kakav je čovjek kojem se ne sviđa Povratak Pink Panthera. Jedino moj prijatelj nije mogao gledati film nakon scene sa usisavačem i papigom. Mislio je da će mu jetra iskočiti od smjeha.
"Gstaad. To je danas alpski raj, sutra će biti pustopoljina." A i u HTV se možeš pouzdati kada je u pitanju repriza. Bubba ima 25-27 godina ili ima takvog sina. Te su dvije mogućnosti. Jel tako? A i kog vraga skrivati godine? Meni oduvjek piše koliko imam godina i kada mi je rođendan. Očekujem čokoladu. |
Citiraj:
edit: kad smo već kod pink panthera, evo stranice za fanove gdje se može naći par zgodnih slikica i citata (u .wav-u) iz serijala... |
Uh sad sam poslušao one zvučne isječke.povaljali smo se od smijeha u uredu:burn: :burn: : goood : : goood :
Tip je stvarni legenda.:clap: |
Da ne kažem godine, ali moj prvi kom je bio 386 na 33 mhz, 8mb ram, 60mb HDD, dos+win 3.11 (15 flopy instalacija), eeee to je bilo sa 23 godine starosti uz legendarni Duke Nukem na 13" color monitoru.....piči me nostalgija.....
|
Ja sam također veliki fan Sellersa, no želio bih skrenuti pozornost na jednu Sellersovu komediju gdje on glumi Indijca koji je došao u USA i pribiva nekom ludom partyju te napravi kraval. Ako netko zna naslov neka ga objavi pa da pokušam negdje naći na dvdu.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |