![]() |
PBZ devizna debitna kartica za STEAM?
vidim da steam servis u zadnje vrijeme ima zanimljivih rasprodaja , pogotovo u praznične dane , hitovi već od 3-5 € , e sad mene zanima , ako izvadim DEBITNU VISU ELECTRON ,znači NE KREDITNU , u PBZ banci , da li ona je prihvaćena na STEAM servisu? Ili neko drugo "elegantno" riješenje , a da ne uključuje kreditnu karticu.:chears:
|
Ja mislim da se moze s tom isto, jer imas iza one brojeve potrebne za registraciju za placanje to preko neta. Jedina razlika je sto trebas imat novce na racunu i odmah ti skine kad kupis igru. Nisam siguran pa nek jos netko javi ako sam u pravu.
|
Otvori ziro u PBZ-u i dobis visu electron, bez ikakavih naknada i bez troskova vodjenja racuna... Kod debitne se placa 50 kn svakih 6 mj...
I naravno, moci ces kupovat sa steama s tom karticom.. |
Ja imam tu debitnu Visu electron u PBZu, doduše nisam snjom plaćao na Steamu, ali sam na nekim drugim servisima i najnormalnije radi
|
Nemaš frke, PBZ devizna debitna radi na Steamu, nedavno sam kupoval neke igre s njom i prošlo odma bez problema.
|
hvala svima ljudi!
|
E hvala na ovom info-u za PBZ Visu, imam ju već neko vrijeme i radila je za wow bonove al za steam nisam ni probavo, dobro je znat!
|
Citiraj:
|
Kartice uglavnom dolaze poštom, ali PIN i kartica odvojeno u razmaku par dana.
A za koliko će doć je upitno, nikad se ne zna. Ja sam mjesec dana čekao da iz Oktogona u Dubravu pošalju moju Maestro (kad sam htio osobno podići u svojoj poslovnici, idiot). |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:03. |