![]() |
ac adapter :19v 4.7a 90w na 19v 3.42a 65w ?
Pozdrav !
Zanima me dali se moze koristi punjac 19v 4.7a 90w na 19v 3.42a 65w preporucenih . Dali laptop uzima koliko mu treba struje od ac adaptera ili mu on ako je jaci steti? Nasao sam slican upit u ovoj temi ali nejasne odgovore ! Unaprijeda hvala ! |
Ja sam prije 2 tjedna uzeo univerzali adapter od 120w i 6A, umjesto neisppravnog 90W i 4,75A i za sada je sve uredu, tako da mislim da nebi trebao imati problema.
|
Citiraj:
Pazi da su punjači kompatibilni i po proizvođaču, određeni modeli laptopa rade probleme (nepune bateriju/gase se) ako neprepoznaju OEM "smart" punjač. |
Pa trebo bi mi za Lg k1 laptop .
A imam potencijalnu kupovinu tu na trznici , od asua a6000 ! Polariteti su isti , vani minus , sredina plus ,2.5mm x 5.5mm konektor , samo se u amperazi razlikuju , i watima . Ja sam isto stajalista da bi trebali biti kompaktibilni , tj da ce normalno radit . |
Trebalo bi sve biti u redu, ako je napon isti. Naravno, i konektor mora odgovarati. Lap će uzeti koliko njemu treba, a to bi samo moglo pripomoći trajnosti punjača.
Kako bi se reklo na selu, sa velikom kobasom je lako... :D |
Evo punjac je stigao (19v 4.7a 90w) i normalno radi namjesto punjaca od 3.42a !
Zasada , a mislim da nebi ni trebalo bit problema oko toga . Tako da moze lock na temu . Hvala svima na sudjelovanju !:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:56. |