![]() |
T: Wii otključavanje
Tražim nekoga iz Osijeka ili bliže okolice da radi SoftMod na Wii-u 4.3E
Ili bar ako netko zna možda nekoga da bar javi tko?što? tnx |
Odi u podhodnih ako nisi i pitaj u Zeldi ako ne tamo probaj u Moby iza katedrale
|
Bio sam u Zeldi, lik taji i od samoga sebe :) Kaže, on to šalje u Zg i to ima garanciju, reko os, de mi pošalji i moga...e nemože jer nije kupljen kod njega...lol
Budem otišao u moby, možda oni znaju! TNX |
Zasto sam to ne odradis? Ima tutoriala po netu koliko hoces. Ja sam svoj za sat vremena sredio skupa sa citanjem i trazenjem po netu.
Za ovaj FW, cini mi se da treba neka originalna igra, a to mozes jeftino poruciti sa ebaya preowned ili slicno. Nadam se da znas da noviji WII drive-ovi ne citaju DVDR medije. |
pa htio bih, ali pošto je to 4.3E verzija, najnovija, trebam Lego Indiana Jones: The Original Adventures igru, ali to sve što je na ebay-u to su sve NTSC, tj. USA i nemogu ništa s time :)
kada bih našao tu igricu, stvar bi bila daleko jednostavnija :) p.s. ovo za DVDr znam, hvala :) |
Ajde ako ima netko iz ZG-a a da zna netko napraviti neka se javi pa da pošelješ barem konzolu da ti srede (ili još bolje ako ima netko da provjeri sigurno)
a ovo za Zeldu mi je presmješno "nemože jer nije kupljen kod njega" koji specijalci ne mogu vjerovati, to ima samo kod nas.... Edit: Evo našao na ebay.co.uk, čak nije ni skupo :D LEGO INDIANA JONES 2 "THE ADVENTURE CONTINUES" FOR WII neznam jel ti to paše |
Ma sere lik, svrbi njega novac...jerbo takva otključana mu dođe 2600kn :) mislim da ne moram dalje :)
Ova sa ebay-a ne štima, mora biti ''The original adventures'', al svejedno tnx p.s. da bar netko zna nekoga iz Zg-a ili da bar netko ima tu igru, da mi ju posudi na 2 dana, platio bih radije njemu :) |
Smijem pitati što je tako posebno u toj igri?
Jedino na Wii sam igrao Sports :D |
Citiraj:
Za 4.3E mislim da je najbolji izbor Indiana Jones. |
pa da...jedina i najbolja za 4.3E je Lego IJ:TOA :)
zato i je toliko tražena i skupa :) ima još dva naslova, ali koliko se sjećam od čitanja svih tih mogućih postova okolo, jedino ova radi za PAL verziju sa 4.3E, ostale su za japance ili amere i za ranije verzije 3.x i 4.x do 4.3 p.s. a što se tiče same igre...trebam prijeći samo prvi nivo, dalje me briga :D |
Probaj downgrade sa 4.3 na 4.1 i onda ti za softmod ne treba igra.
|
Citiraj:
znaš kakvi su japanci :D |
Mozes i napraviti tzv. Yu-Gi-OWNED! exploit. Treba ti Yu-Gi-Oh 5D's Wheelie Breakers igra, ako ti je nju lakse naci. Postupak bi trebao biti skoro identican.
Googlaj wiibrew pa tamo potrazi. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo kažu da radi i Super Smash Bros Brawl (ntsc-u/j) -4.3u/j ako možeš od nekoga posuditi....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:39. |