![]() |
realan prijedlog, bez prepucavanja
frend mi kupuje komp, a ni sam ne zna šta bi kupio? Njega privlači Intel platforma na Prescotu 3,2 i Asus P4C800 delux, sa 1GB radne memorije, a ja ipak mislim da je AMD 64 soc.939 ipak isplativije jer ipak neće mijenjati i nadograđivati konfu za 2-3 god. Volio bih čuti vaše mišljenje. Komp mu treba za igranje, tu i tamo neka obrada videa i glazbe, i da li da ide na PCI ili AGP?:confused:
|
pcie,amd64,kakvo glupo pitanje:D (sala)
osobito zbog nadogradivosti:beer: |
Intel, AGP.
Obrada videa i muzike. Intel svakako. |
AMD bez imalo razmišljanja...dokazano bolji u svemu od intela...vidio svojim očima...
|
S obzirom da je glavna namjena igranje onda sigurno AMD64 i sck 939...
@RAK Kad netko kaze:"tu i tamo neka obrada videa ili glazbe" vjerojatno podrazumjeva ubacivanje subtitlea i/ili pokretanje WinAmpa:rolleyes: pa ce se snaci sa AMD-om.:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako netko nije shvatio prethodni post - ja sam pokusao biti ironican. Nebi bilo prvi put da cujem nekog kako kaze da je kupio intela jer je procitao da je bolji za obradu videa, a znas on se time bavi - svaki dan pogleda neki film. :rolleyes: LOL |
Citiraj:
|
ja obradjujem dosta glazbu, i koristim amd! kud ces brze! a zamisli tek kad porkrenem far cry...kud ces brze!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
...jede malu djecu i pravi pastetu! :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:16. |