![]() |
Driveri za Ati X1800XL ne rade kak spada
Imam jedan problem s grafičkom karticom Ati Radeon X1800XL.Pošto nemam orginalni CD s driverima od nje , skinuo sam s AMD/Ati službene stranice drivere ali nažalost ti driveri jednostavno ne rade kak spada.Kad instaliram drivere u Divace Manager-u pod opcijom display adapters nađe koja je grafička kartica znaci da su instalirani driveri od grafičke , ali pod opcijom Other devices pokazuje neki problem s grafikom al mi nije jasno što?
pa ako netko zna odgovor: http://www.pohrani.com/t/H/X3/49R8lxop/management.jpg |
|
|
Fali ti driver za ATI HD Audio koji je integriran na toj grafi. Ako ti to ne treba, možeš ga slobodno zanemariti.
|
Citiraj:
@lkw pkw Jesi pokusao pokrenuti neku 3d dx/ogl aplikaciju? Ako sve radi cemu se opterecivat onime sto everest ne prepoznaje. |
ako ti ati install manager nije javio nikakav error nakon instalacije, odnosno, ako se sve instaliralo, onda je mozda problem u necemu drugom...
|
Za sad driveri rade normalno,ali jedanput mi se komp zblesirao i kad sam išao u Device manageru pogledati driveri od grafičke uopče nisu bili instalirani???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:51. |