![]() |
Nijednome programu sprženom na CD-u ne radi setup?
Prije mjesec dana sam spržio cijelu moju kolekciju softvera na CD. Sve do danas su svi ti programi radili ok tj. moglo se pokretati instaliranje sa CD-a.
Danas kad sam umetnuo CD vidim nešto neuobičajeno a to je da svi folderi programa sad imaju skračeni naziv tj. svi imaju maximalno 13 znakova u nazivu a sve šta je preko toga nije prikazano. U svakome folderu setup ikone su promjenile izgled i nemaju više extensiju .exe nego su sad sve .file. Pomozite neznam šta da radim |
koje windowse koristiš i da li si mijenjao dvd-rom u međuvremenu?
|
Imam Win xp pro sp-3.
Nisam ništa mjenjao. Sve do prije neki dan je radilo ok, svaki program sa CD-a sam mogao pokrenuti instalaciju |
Ako su CDi radili prije, probaj na drugom kompu. Trebali bi raditi.
Kaj se tiče problema, meni to zvuči kao jedan pra pra prastari virus ~1995. mislim "Ripper" ak se dobro sjećam. (a možda i neki drugi, ne znam. Nisam imao virus sto godina) Anyway, njegova specijalnost kako god se zvao je bila u tome da bi u windowsima onemogućio imena preko X znakova te bi sve preko toga imalo ~1 nastavak (il tak neš). Zbog toga kada krene instalacija, ona zapravo ne može naći file koji traži, pa iz tog razloga ne radi. |
Citiraj:
ako ni tamo ne radi onda je ili taj virus ili ti se oštetio cd. |
Oooo shit i na drugome compu isto. Šta se to desilo nije mi jasno. Kako sam prije mogao sve programe s cd-a instalirati
|
A da nisi pokupio nešto na jednom tom cedeju sa programima pa sad samo širiš sidu okolo? :)
|
probaj iskopirat CD na HDD i promjenit extenziju sa .file na .exe ručno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:10. |