![]() |
Alternativa system restore-u?
Pošto mi system restore nikad do sad nije pomogao (greška bi ostala i nakon restoranja), tražim neš novo, po mogućnosti da se može integrirati i raditi umjesto službenog system restore-a. Pišite i ako znate neki poznati program a da je loš pošto mi se neda sve redom isprobati.
|
Predlažem ti da koristiš neki uninstaller utility koji ima mogućnost snimanja promjena u registry-u prilikom bilo kakve instalacije softwera, driver-a.
Jedan kojeg sam isprobao je Total Uninstall i mogu reći da je dosta dobar. Ako instaliraš preko takvog softvera neki driver koji radi probleme onda ga možeš puno bolje očistiti iz sustava nego win restore. Poslije toga još pokreneš neki dobar registry cleaner a zatim u device manager-u uključiš opciju hidden devices i provjeriš jel je tamo ostao kakav dio od tog drivera. Jebga, malo dulja procedura ali drugo ti ništa drugo ne preostaje nego raditi često image pa ga restore-at. |
Citiraj:
A šta se tiće česte izrade imagea, to čak neće biti potrebno. Upravo testiram acronis true image 2011 koji ima opciju realtime backupiranja, tipa editiraš sliku, saveaš, i možeš kad ti se sprdne vratiti na raniju, isto tako ne stvara miljon imagea od X GB, nego nakon prvog samo pamti koji fileovi su dodani/izbrisani/modificirani. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:01. |