![]() |
1. maj, gdje ste bili, sta ste radili?
ja nisam nikud isao. sutra imam fakin' kolokvij tak da sam cijeli dan u stanu i ucim... :( :(
:rambo: :rambo: |
Radim :smoke:
|
***am ***ac :D
|
Team building sa firmom:cool:
A sad idem na Savski nasip na reage festival:smoke: |
Skoro cijeli dan pisao maturalni frendici.... uz njenu pomoc ;)
:D |
oooo, dobar's ba!
jel se frendica barem posteno odužila? : lol2 : :clap: :clap: |
Ja bio sa starcima na vikendici i kosio travu pol dana, pa sam slago one ljuljačke iz metroa, jedno 2-3 sata...(Imam 2 male sestre)
|
radio sam jednu stvar koju mozes radit na dan rada, LJENČARIO :) otiso do puntjarke, autom naravno, pojeo vratio se doma i gledo okolo :D
|
Ucenje-setnja korzom-kava-ucenje...
|
Citiraj:
...ja sam bila na rucku kod super frendice koju nisam vidjela od bozica... i naravno za rucak je bio rostilj:) ...onda sam poslije toga bila na kavi s jos jednom super frendicom...i uzivala na terasi gledajuci u zelenilo parka... ...i na kraju sam bila na jos jednoj kavi:D ...s dvije frendice (s njima idem stalno na kave)... :) |
Citiraj:
ja sam opustio danas papke i odmio se konacno do sveg...:) do 5 ujutro sam radio php(dizs krajstus nikad vise) i od onda sjedim pred kompom i gledam letku:D:D:D |
od pola 5 do pol 10 ribičija
od 10 do pola 12 košarka od 12 pa do 1 roštilja i probavljanje roštilja od pola 2 pa do 8 nogomet i košarka a sad .......... psssssssssssssssssssssssssss.... hlađenje sustava uz 4 litre finog gustog multivitaminskog soka |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:54. |