![]() |
Puno stvari za malo para?
Zanima me da li ima kod nas za kupiti kuciste do 500kn u koje ide napajanje odozdo,koje ima ati vibru za hardove,i barem opciju za dva 120mm venta?
Hvala |
Evo dva prijedloga....
THERMALTAKE V4 Black Edition -429kn-Ima za kupit u Linksu NZXT Vulcan - 569kn - Također Links |
V4 nema vibru za hardove i ipak je to Tt tako da kvaliteta nije na nekom nivou, a Vulcan je samo za mATX.
Vidi koji od ovih: SCYTHE Gekkou Standard NZXT M59 Pure Black XIGMATEK Midgard |
Midgard je super kuciste, ali izgleda da je dosta poskupilo otkad sam ga ja piknuo (prije kojih mjesec i pol je bilo 550 kn).
|
|
Citiraj:
|
Kupio sam nedavno (5. mjesec) NZXT beta Evo i jako sam zadovoljan. Napajanje se montira na donju stranu kucista. Easy mount diskova (na disk se nabiju 2 plasticne vodilice te se disk jednostavno "ugura" u predvidjeno mjesto). 120mm naprijed, iza i na bocnoj stranici. 2x 140mm na vrhu. Rupa za easy mount coolera na proc i jos mnostvo izbusenih rupa za kejbleving job. (pogledaj sliku u tom topicu, medju zadnjim postovima). Velika prednost je sto su slotovi za diskove bocno postavljeni sto bitno olaksava ugradnju istih. Kuciste je crno all around (da, cak i iznutra).
Sve u svemu jako dobar komad metala za 450-ak kuna :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |