![]() |
Gejmeri: help: igre za lap sa gm965
Pozdrav!
Dobio zadatak da pronadjem FPSove koji bi 'radili' na lapu sa GMA965 grafom. Ostatak lapa (Lenovo T61) je ok, T8100@2.1, 3gb ram, 320gb disk. Pod raditi mislim da sa najnizim setinzima na nekoj nizoj rezi (bar 1024x768), daje nekakih 30-tak fpsa. Da su me pitali za mid-haj end, nije problem, ali low-end mi je nepoznanica jer po meni nema smisla, ali eto rodbina je divna stvar :chears: Cak sam ih htio odkantati tipa to ti nema smisla, ali vidim tu i tamo po benchevima da neke igre imaju jako rastezljiv enigne. Dakle, usmjerite me: istorijski FPSovi, neka trkica i tako (bez RTS, RPG). |
GTA Vice City, mozda San Andreas...
NFS Underground 2, mozda Most Wanted... Delta force i Medal of honor neki stariji, Serious Sam.. Ma ima toga koliko hoces, ugl igre prije 2005e bi trebale radit... |
World Of Goo, Worms Reloaded
|
quake 2, 3
starcraft warcraft 3 ima toga koliko hoces stvarno :D |
heroji 3, oldskul RPGi (baldur's gate, icewind dale), red alert 2, zabave sve u 16 :D
|
Citiraj:
duke nukem 3d half life 1 (i sve bzirano na tom engine-u) doom1/2 return to castle wolfenstein ma ima brdo toga... |
Gracias!
@potemkin.hr: um, hvala, valjda nisi primjetio ono (bez RTS, RPG) ;) @Dominis, za pretpostaviti je da ce Doom raditi, pa iz 1993ce je :D Dobro da mi nisi rekao da stavim Solitaire i Tetris. Novije stvari su upitne i zato sam zamolio za pomoc znalaca. U medjuvremenu sam probao: Flataut Carnage: fensi slajdsou ~5fps...bez veze, ali igleda jako lijepo Portal: Radi bez beda. Sve na haj malo troka, ali kad sam smanjio malo detalje leti (dobro mozda ne leti ali vise nego igrivo), dakle Left4Dead ide takodje :D Konkluzija: HL2/source enigne radi sjajno :) Dakle ne trabju igre biti iz '53 da bi radile. Treba kopati jos... |
Will Rock? :D
|
Return to castle Wolfenstein, jedna stara, ali nimalo loša igra.
CoD 1, CoD UO, možda i dvojka. Probaj. |
vidim da nedostaje jedan naslov........... Aliens Versus Predator & Aliens Versus Predator 2.
i jos bi dodao The Thing, igrao prije doooosta godina, ostalo u dobrom pamcenju. i svakako Vivisector: Beast Within, hodas i ubijas sa malo gruntanja kako gdje doci........... |
Need For Speed 3 Hot Pursuit
Colin McRae Rally 3 |
Fala za savjete, javim sto i kako radi kad poinstaliram.
|
da ne otvaram novu temu (nadam se da se kolega neće ljutiti)
trebao bih preporuke driving arkada za 4500mhd ostale komponente u potpisu ne treba biti nikakva prefensi grafika (niti može biti :)), sam da je zabavno, možda neko razbijanje i to.. igrao sam prije par godina nešto slično na PC-u, burnout ili tako nešto, ne mogu se sjetit imena. pa nešto tog tipa tnx |
|
Citiraj:
|
Vako, ja slozio slijedece da radi lijepo na T8100@2.1, 3gb ram, GMA 965:
Colin 3, Colin 2005 COD 1, COD UO MOHAA, MOHAAS COD 4 Battlefield 2 HL2 Portal Wolfenstein (novi, troka malo, ali kao igrivo) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:57. |