![]() |
audio problem Hp 6715s
Instalirao sam si na novo windowse 7 x64 na laptop i sada imam problem u vidu da mi je zvuk nekako slabiji od reinstalacije pojačan je na 100% ali slabo se ćuje otprike 50 % slabije nego prije. Driver sam skinuo sa hp-ove stranice i sve je u redu ali zvuk je slabiji nemam mogučnost otvoriti control panel ADI SoundMAX Integrated HD Audio pa ne mogu više "štelati" po opcijama ovako kakvo je sve je na 100 % ali zvuk je i dalje slabiji. Molio bi bilokakvu pomoć
|
http://img577.imageshack.us/img577/3066/zvuk.th.jpg
evo sve ti je na slici, odaberes defaultni izvor zvuka i ides na properties i zatim iskljucis sve enhancmente |
Probao sam ovo što si predložio ali ja na žalost nemam ovu opciju enchaments, ja imam samo general, levels i advanced. I za razliku od tebe ja pod souns imam samo spekers. Probao sam i update drivera ali izbaci da su ovo najbolji driveri za zvuk. Više ne mam ideja koji mu je klinac.
|
ako ništa ne pomaže gledaj/slušaj sa vlc playerom, on ima onu skalu koja ide od 400% za zvuk, a realno je to kao doplo glasnije od recimo winampa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |