PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   T-MOBILE reklamacije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=202515)

Dr.Cooler 09.11.2010. 23:33

T-MOBILE reklamacije

Neki dan sam kupio LG telefon i danas odjednom se zblokirao telefon i više ništa dobro ne radi, pola ikona mi fali itd.

Otišao sam u t-com i reklamirao.Da se razumijemo mob je nov, još u folijama.

Nije pomogao reset moba niti pokušaj upgrade-a softwera.

Koje su šanse da to oni uspiju popravit i što se događa ako ne poprave, i kakve je taj t-mobile kaj se opčenito tice reklamacija, jel su korektni ili vole muljati?

snorky_vk 09.11.2010. 23:37

Citiraj:

Autor Dr.Cooler (Post 1774512)
Neki dan sam kupio LG telefon i danas odjednom se zblokirao telefon i više ništa dobro ne radi, pola ikona mi fali itd.

Otišao sam u t-com i reklamirao.Da se razumijemo mob je nov, još u folijama.

Nije pomogao reset moba niti pokušaj upgrade-a softwera.

Koje su šanse da to oni uspiju popravit i što se događa ako ne poprave, i kakve je taj t-mobile kaj se opčenito tice reklamacija, jel su korektni ili vole muljati?

nema ti t-mobile nista s uređajem. on će ga posalt ovlaštenom servisu i ti ćeš se s njima zezat. t-mobile je samo prodavač ne i serviser.

Dr.Cooler 09.11.2010. 23:42

Pa kako nema kad sam to kod njih kupio, rekli su mi da kad stigne kod njih da ce me nazvat.

A sad meni nije bitno kud će to oni slati nego koje sve mogu biti opcije, to me zanima, ako netko ima iskustva.

Router 09.11.2010. 23:45

Citiraj:

Autor Dr.Cooler (Post 1774520)
Pa kako nema kad sam to kod njih kupio, rekli su mi da kad stigne kod njih da ce me nazvat.

A sad meni nije bitno kud će to oni slati nego koje sve mogu biti opcije, to me zanima, ako netko ima iskustva.

Oni mogu slati samo na ovlašteni servis, trebao si pogledati na jamstvenom listu o kojem servisu se radi, mislim da bi za LG Agramservis mogao biti u pitanju. Zvati ce te ocito kad im se uredjaj vrati sa servisa.

Dr.Cooler 09.11.2010. 23:48

Da rekli su mi da bi kao to trebalo trajati tjedan-dva.

E sad kakve su sanse da to oni zbilja fiksaju? I kaj ako ne uspiju popravit?

domy_os 09.11.2010. 23:49

Ako nisi odmah dobio drugi mobitel, onda čekaj dok se taj ne vrati s reklamacije. Bolje da si odnio direktno ovlaštenom servisu jer će obilazak preko T-Mobilea trajati barem par dana više.

Router 09.11.2010. 23:49

Citiraj:

Autor Dr.Cooler (Post 1774529)
Da rekli su mi da bi kao to trebalo trajati tjedan-dva.

E sad kakve su sanse da to oni zbilja fiksaju? I kaj ako ne uspiju popravit?

Nemamo kristalnu kuglu nazalost da predvidimo njihov postupak, kao i mogucnost popravka :) Rjesit ce to nekako, ili popravkom ili zamjenom, nema trece opcije srecom.

Dr.Cooler 09.11.2010. 23:55

Hvala dečki na informacijama, budem javio kako je sve prošlo, a ako netko ima još kakav savjet ili nešto za dodati, nemora se ustručavati ;)

jucca 10.11.2010. 01:04

Citiraj:

Autor Dr.Cooler (Post 1774541)
Hvala dečki na informacijama, budem javio kako je sve prošlo, a ako netko ima još kakav savjet ili nešto za dodati, nemora se ustručavati ;)

budi strpljiv, i sve ce se rjesiti

Rebbit 10.11.2010. 01:20

mislim da si bas tmobile ne dopusta da se njima takva sranja događaju da tebe zahebu za mob :)

coconut 10.11.2010. 08:38

Citiraj:

Autor Dr.Cooler (Post 1774541)
Hvala dečki na informacijama, budem javio kako je sve prošlo, a ako netko ima još kakav savjet ili nešto za dodati, nemora se ustručavati

LG je poznat po koma kvaliteti svojih mobitela. Savjet: drugi put kupi kvalitetniji mob tj. od neke druge firme.

Alfa_R 11.11.2010. 10:34

Citiraj:

Autor coconut (Post 1774640)
LG je poznat po koma kvaliteti svojih mobitela. Savjet: drugi put kupi kvalitetniji mob tj. od neke druge firme.

Npr. od nokije ciji mobis nabaca malo prljavstine i slika kao ostecenje? :)

:dobartek:

jopis 11.11.2010. 11:07

Citiraj:

Autor Alfa_R (Post 1775560)
Npr. od nokije ciji mobis nabaca malo prljavstine i slika kao ostecenje? :)

:dobartek:

Al je bar mob ko mob kvalitetniji 100x:beer:

Router 11.11.2010. 13:29

Citiraj:

Autor jopis (Post 1775592)
Al je bar mob ko mob kvalitetniji 100x:beer:

Ne nužno, ovisi sve o tome na kaj naletiš, ima i nokia modela koji se kvare itekako, a znali su i oni sami izbacivati na trziste poluproizvode sa poznatim manama koje su otklanjali u hodu na cudjenje kupaca.

jopis 11.11.2010. 20:27

Citiraj:

Autor Router (Post 1775743)
Ne nužno, ovisi sve o tome na kaj naletiš, ima i nokia modela koji se kvare itekako, a znali su i oni sami izbacivati na trziste poluproizvode sa poznatim manama koje su otklanjali u hodu na cudjenje kupaca.

Znam, na žalost na principu vlastite kože.:nono:
Ali svejedno je po mojim iskustvima (prilično često mijenjam mobitele, a i 1 frend drži vip tu u gradu, a drugi ima servis mobova u susjednom gradu), omjer je jedno 10 prema 1 u korist nokie, svaka deseta nokia je problematična, a svaki deseti lg nekog vraga valja:roller:
Da samo kažem da trenutno koristim lg pop, nokiu x6, sams.d500 i nokiu 6510.
Ne mogu ti opisat koliko sam razočaran lg-em od a do ž. Nit je mobitel kvalitetan, kamera je koma, touch je spor ko kuga, mob je općenito prespor i tako dalje... Recimo bivši sams.f480 ga pojede u svakom aspektu korištenja, a neću ni uspoređivat sa x6 koja je space shuttle po brzini (funkcije neću spominjat jer nisu isti rang mobitela). Stara je uzela KC550, i taj truli lg osim što je žensko rozi i solidne kamere je totalna frula od mobitela isto tako. Mogu ovak u nedogled, al nema smisla, poanta je tu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33.