![]() |
6800GT : Leadtek ili Gigabyte?
Dakle, u VeMilu imaju ove dvije grafe. Obje su nominalno iste, imaju 2 godine garancije, razlika je preko 100 kuna.
Ne zanima me razlika u hlađenju stock hladnjaka je ide Silencer na grafu koju kupim ( i ako mi se sad nađe netko tko mi počne objašnjavati tišinu Leadtekovog hladnjaka...imam tu kraj sebe Leadtekovu 6800 vulgaris sa Silencerom, Leadtek stock hladnjak je sve samo ne tih). Zanima me kvaliteta PCB-a, ugrađena memorija, okvirne mogućnosti OC-a... Unaprijed zahvalan na savjetima:beer: |
Evo pogle samo moju, doduše nije 6800GT, ali se jako da clockat, kad bih još imao bolje napajanje bi ja digo napon jezgri, pa da onda viš overclocka...
|
Re: 6800GT : Leadtek ili Gigabyte?
Citiraj:
|
ja sam prije imao gigabytea i kartica mi je krepala, tako da u moju mašinu gigabyte više neće.... sad imam leadteka (doduše 6600) i zadovoljan sam.... za sad
moj frend ima 6800gt od leadteka i isto je jako zadovoljan sa karticom |
koju uzmeš ne moš falit, leadtek se malo bolje clocka zbog hlađenja, još ako pogodiš seriju ka JVC ludilo. :beer:
|
Hvala svima, znam da ste pokušali pomoći, ali mi još uvijek nitko nije odgovorio na pitanje.:beer:
|
Leadtekove kartice su oduvijek hvaljene po kvaliteti PCBa i gore naslaganih komponenti, dok se Gigabyte ne može pohvaliti ni s poštenim pločama (koje proizvodi već godinama) , sad si ti misli...
Vjerojatno im je kvaliteta PCBa i komponenti sasvim prosječna. Go 4 Leadtek ! |
Hvala na savjetu, brate po Hitachiju :):beer:
|
kako nisam odg. na pitanje kad sam napisa da je leadtek bolji.
|
Ma znam, ali htio sam nekakve argumente, a i rekao sam da hlađenje nema veze jer mičem stock Leadtek hladnjak i mijenjam ga silencerom.
Svejedno, evo :beer: za trud :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:53. |