Citiraj:
Autor Mortal
(Post 1771691)
A gle nemam baš volje nostiti na put svoje bazično računalo koje je full tower sa nekih 30kg težine i moram rastegnuti mogućnosti laptopa :)
|
Ma to je sve za pet i pozdravljam. Nosim i ja monitor dodatni uz laptop i nitko ne voli vise od mene slagati ih :)
Samo ako je grafa hardverskim akcelom ogranicena na punokrvni, samo na jedan dodatni prikaz a svaki sljedeci je samo razvlacenje, onda imas bezivotnu ispomoc. Mozes ti i USB monitor tako slagati, ali razvodnilo mi se odusljevenje kad sam vidio kod covjeka koliko je to upotrebljivo za bilo sto osim staticnih aktivnosti unosa/citanja.
Citiraj:
Autor Mortal
(Post 1771691)
Dobiti ću treći monitor preko USB port replicatora od Lenova što ga imam, ali on mi je zadnje riješenje jer ima podršku do 1440x900 a ja tražim full hd izlaz. Sad trebam nekoga sa iskustvom tko mi može reć sa sigurnošću da to recimo radi na grafama jačeg ranga, znamo da serija 5 radeona ima podršku za više monitora, bi li to onda radilo i na laptopu na 3 monitora?
|
Poskidaj si PDF-ove od konkretne serija adaptera (posebno u kombinaciji tvog modela) i nadji konkretnu potvrdu specifijacija. Nije upitnost u seriji 5x, vec ostaje pitanje kako je to implementirano na tvom konkretnom modelu EDGE-a, kojem to i nije neki znacajni prioritet bio. Zato mi je napamet bez citanja specifikacija kompletirati zakljucak. Vjerujem da na jednom 99% bi trebao imati, ali na 3 - vrlo upitno s tvojim modelom, odnosno rekao bih da vrlo sumnjam.
Citiraj:
Autor Mortal
(Post 1771691)
A ultramon mi je program koji imam instaliran na svakom računalu jer uvijek radim sa više monitora.
|
Nazalost on ostaje u domeni soft a ne hard intervencije za ovo sto pitas. Mada je neizostavano prvi alat za visetruki prikaz.
...
|