![]() |
koji prog za gledanje dvd-a a da nije powerDVD
evo imam taj program i na jednom dvdu,tj 2 nemam zvuka,a ni u mediaplayeru,pa me zanima jel to codec u pitanju ili je powerDVD nekaj "pomijesao" i kako saznat koji codec treba ako uopce treba i u cemu ej problem,inace imam doam 10 dvd-a i na 2 nemam zvuka,pa u cemu je onda problem,za pocetak ocu neki dvd player pa ako imate jos kakav prijedlog,sve je dobrodoslo,jer nemam prijevoda na dvdu a tip prica na engleskom,sa usana nemrem citat:P
|
win dvd imho najbolji prog za dvd...
|
media player classic
|
Mozda je DVD pokvaren :rolleyes:
|
Ako nemaš zvuka, codeci su se "potukli". Probaj sa Media Player Clasicom, ali mislim da nije problem u codecima čim u toliko puno filmova imaš zvuk, a u dva nemaš.
|
A na kakvim zvučnicima slušaš? Kako ti je podešen izlaz za zvuk u konfiguraciji Power DVD-a? Možda ti je zvuk na ta dva DVD-au DTS formatu a ne standardni ac3 stream, pa ako nemaš deluxe verziju PowerDVD-a a slušaš preko SPDIF-a, onda i naravno da nemaš zvuka. Prebaci na 6 zvučnika ili stereo ako nemaš 5.1 sistem.
Imaš opciju "pokaži informacije" dok film pleja, pa ti on gore ispiše vrstu audia i videa. Možda niti nema zvuka na njima. |
Citiraj:
|
pobriso sam kazaa codec pack i instaliro ACE mega codec pack i sad mi radi,nemam ni power dvd-a imam samo media player 10 i to je to:)tnx svima
btw.slusam na slusalicama jer imam bolje slusalice nego zvucnike:) |
BLAZE DVD
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:03. |