PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Rijeka u Finalu kupa (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=20211)

SulE 27.04.2005. 20:20

Rijeka u Finalu kupa

I rijeka je u finalu hr.kupa,
Komentari:D :burn: :clap: : goood :

Tooma 27.04.2005. 23:23

za kurac in sav taj trud kad ni prvaci nece bit ni kup nece dobit

giga 27.04.2005. 23:59

Citiraj:

Originally posted by Tooma
Na cemu to temeljis?
Sta ne moram niti ici onda na tekmu ( Stimac i kompanija vec sve rijesili) ili su to samo osjecaji(pa ipak idem na tekmu)!? :rolleyes:

Skippa-150 28.04.2005. 10:16

sve se može desit

al za Rijeku uvijek!!!!!!!!

Krepat ma ne molat!

Darth Revan 28.04.2005. 10:24

ajmooooo Rijekaa!!!!!

acer 28.04.2005. 11:33

Citiraj:

Pravo zboris!
Ajmo bili!
Hajduk Zivi vjecno!

SulE 28.04.2005. 11:56

Citiraj:

Originally posted by acer
Pravo zboris!
Ajmo bili!
Hajduk Zivi vjecno!

Vidjet cemo,vidjet cemo.....:D :)
Ne nadajte se prerano

acer 28.04.2005. 13:45

S obzirom da zivim u Rijeci,Rijea kao klub mi je takodjer drag(naravno posilje Hajduka) pa bilo najpostenije jednima kup drugima prvenstvo pa svi sretni i yadovoljni.

ZED 28.04.2005. 15:00

Po mojem

Rijeka nema nikakve sanse
osvojit nesto ove sezone.
Vidite da sudci sude nevideno
a poslije sa Stimcem idu na cugu.

Mailman 28.04.2005. 15:20

i Pula je prošle godine bila u finalu Kupa...:(

E.T. 28.04.2005. 15:33

Lijepo bi bilo da napokon netko treci (ne Hajduk i Dinamo stalno) osvoji prvenstvo.
Realno Hajduk i Rijeka su najvise pokazali cijelu sezonu pa moze netko pricat o sucima sta god hoce no isti su prvi i drugi u prvenstvu i igraju finale kupa. Nekako mi se cini da ce Hajduk ipak na kraju biti prvak jer Rijeka kao da nema snage il iskustva jer kad god Hajduk kiksa kiksaju i oni, a ne briljiraju ni na gostovanjima. Nekako mi se cini da ce dobiti Hajduk na Kantridi ali zeznuti negdje drugdje (Zagreb,Zapresic...).

SulE 28.04.2005. 21:29

Citiraj:

Originally posted by E.T.
Nekako mi se cini da ce dobiti Hajduk na Kantridi ali zeznuti negdje drugdje (Zagreb,Zapresic...).
Hajduk dobiti na kantridi:rolleyes: :confused:
Cisto sunjam,u splitu mozda,ali na kantridi ne vjerujem,nema sanse:D

E.T. 29.04.2005. 00:02

>>Nekako mi se cini da ce dobiti Hajduk na Kantridi ali zeznuti negdje drugdje (Zagreb,Zapresic...).<<

To se odnosilo na Rijeku ali mozda sam malo nespretno napisao dakle: "Mislim da ce Rijeka dobiti Hajduk na Kantridi ali ce (ta ista Rijeka-da ne bi bilo nedoumica:D ) kiksati negdje drugdje pa ce naslov na kraju opet u Split."

atha 29.04.2005. 01:01

di-nA-MO! :D :D :beer:

pogi 29.04.2005. 13:11

Citiraj:

Originally posted by E.T.
Realno Hajduk i Rijeka su najvise pokazali cijelu sezonu pa moze netko pricat o sucima sta god hoce no isti su prvi i drugi u prvenstvu i igraju finale kupa.
Hajduk je napravio odlican posao kada je sa 6-7 mjesta uspio doci na 1.mjesto u regularnom dijelu. Od tada su u totalnom kurcu. Pogledaj malo utakmice sa Osijekom (kup poljud i osijek), Rijeka na kantridi i u splitu i pogotovo Inter na poljudu. Ova potonja je bila tipican primjer sudackog navijanja za jednu ekipu (hajduk).

Rijeka ove godine ima dobro slozenu ekipu i odlicnu upravu ali.... nesto ce osvojiti ukoliko budu jaki i u mutnim igrama.

SulE 29.04.2005. 22:23

Ma moraju osvojit nesto,zna li netko kolko ce doc gostovanje dole u splitu,kad je bilo prvenstvo bilo je 80 kn

Tooma 29.04.2005. 22:47

Citiraj:

Originally posted by pogi
Hajduk je napravio odlican posao kada je sa 6-7 mjesta uspio doci na 1.mjesto u regularnom dijelu. Od tada su u totalnom kurcu. Pogledaj malo utakmice sa Osijekom (kup poljud i osijek), Rijeka na kantridi i u splitu i pogotovo Inter na poljudu. Ova potonja je bila tipican primjer sudackog navijanja za jednu ekipu (hajduk).

Rijeka ove godine ima dobro slozenu ekipu i odlicnu upravu ali.... nesto ce osvojiti ukoliko budu jaki i u mutnim igrama.

ma mozes ti pricat o navijanju koliko oces ali je i penal i crveni karton ispravno dosuđen
istina da gol nakon "na paniku" izvedenog faula nije treba bit priznat ali inter ionako od igre vec onda nije ima ni i pa je to minimalno utjecalo na igru

mogu i interovci pricat sta oce ali su sami krivi sta su popusili

SulE 30.04.2005. 16:01

Kao sto je netko reko-Rijeka se sjebala:fuming: :fuming: :( :grrr:

acer 30.04.2005. 18:49

A Hajduk vodi na poluvremenu 1:0(Bartulović):clap: :clap:

SulE 30.04.2005. 18:50

Citiraj:

Originally posted by acer
A Hajduk vodi na poluvremenu 1:0(Bartulović):clap: :clap:
zalosno:mad: :fuming: :grrr:

pogi 30.04.2005. 19:31

Citiraj:

ma mozes ti pricat o navijanju koliko oces ali je i penal i crveni karton ispravno dosuđen
istina da gol nakon "na paniku" izvedenog faula nije treba bit priznat ali inter ionako od igre vec onda nije ima ni i pa je to minimalno utjecalo na igru

Crveni karton je procjena suca ok. Mogao je i cista mira sudit samo faul ili samo zuti. Ali izjava da gol na paniku nije imao utjecaja na igru je u najmanju ruku smijesna. Pa covjece hajduk je poveo 2:1 s tim golom.

acer 30.04.2005. 19:35

Hajduk vodi 2:0(Munhoz):clap: :clap:

acer 30.04.2005. 19:48

Gotovo 2:1 za Hajduk.
:burn:

BladeRunner 30.04.2005. 20:12

Oni gol na brzinu je regularan,tko im je kriv šta su se iši tuit sucu.
Henry je da identičan gol u Premiership,samo šta je izravno puca:
Namistia je balun,ovi okolo su se nešto bunili,pogledao je suca,sudac je kimnia glavon i puhnia u zviždaljku,on je na brzinu puca nisko i gol.Regularan

SulE 30.04.2005. 22:13

Hajduk - Rijeka -6 bodova razlike:fuming:

Tooma 30.04.2005. 23:27

Citiraj:

Originally posted by pogi
Crveni karton je procjena suca ok. Mogao je i cista mira sudit samo faul ili samo zuti. Ali izjava da gol na paniku nije imao utjecaja na igru je u najmanju ruku smijesna. Pa covjece hajduk je poveo 2:1 s tim golom.
ma kakva procjena suca, o cemu ti pricas
neke situacije mogu bit za procjenu ali zna se tocno kad treba dat crveni karton - kada zadnji igrac rusi napadaca u izglednoj prilici za gol, kada golman van 16m igra rukom, tezi start s ledja, nesporsko ponasanje, itd
i udarac rukom po licu je cisti crveni karton bez ikakvih procjene, a to je ono sto je interovac napravija
sta mu je triba odlicje dat za to

a ni ovo sto je hajduk da neregularan gol ne znaci da je utjecalo na utakmicu samo zato sto je tada povea. da je u tom trenutku inter ima ista od igre mogli bi o tome pricat ali samo je bilo pitanje vremena kad ce past gol. ocito je da bi pa i s tim i bez toga

giga 01.05.2005. 16:53

a ni ovo sto je hajduk da neregularan gol ne znaci da je utjecalo na utakmicu samo zato sto je tada povea. da je u tom trenutku inter ima ista od igre mogli bi o tome pricat ali samo je bilo pitanje vremena kad ce past gol. ocito je da bi pa i s tim i bez toga [/B][/QUOTE]

Smjesno ali dobro.Kako ti mozes znati da bi pao gol i ovako i onako? To mozes samo nagadati,a to sta je inter imao nista od igre to nema nikakve veze.
BTW Rijeka je u prvom poluvremenu protvi varteksa imala nista od igre pa su ih u drugom razbili...
Samo mi je cudno sta se uvijek takve stvari dogadaju na stetu Rijeke i drugih Rijeka, a nikada medimurje nije bilo "nagradeno" od sudaca kao dvije nase velike ekipe Hajduk i Dinamo.

pogi 01.05.2005. 19:52

Citiraj:

Originally posted by BladeRunner
Oni gol na brzinu je regularan,tko im je kriv šta su se iši tuit sucu.
Henry je da identičan gol u Premiership,samo šta je izravno puca:
Namistia je balun,ovi okolo su se nešto bunili,pogledao je suca,sudac je kimnia glavon i puhnia u zviždaljku,on je na brzinu puca nisko i gol.Regularan

Ma namisti ti sebi ubuduce ocali na nosu.

Kada je Henry zabio gol, sudac je dao znak da se prekrsaj izvede i problem je protivnickih igraca sto su mislili da ce razuvjerit suca.

U Splitu je sudac sivrao prekrsaj i pokazao odakle se mora izvesti prekrsaj te se odmaknuo, a Leko ili tko je vec bio uzima loptu i pomice je 2-3 metra dalje da moze nesmetano dodati loptu Onom tipu sto je "zabija" goal (kuzis gleda san i ja Velo Misto)

Razumis sad brale u cen je problem. Krsenje osnovnih pravila nogometne igre.

giga 01.05.2005. 20:54

Nisam upoznat s time da li je Leko micao loptu ili ne ali uslucaju da je micao loptu onda nemamo sta raspravljati GOL JE NEREGULARAN i tocka.Mislim da je to jasno.U slucaju da je lopta stavljena na mjsto na kojem je bio prekrsaj onda je ok. Mislim da sudac ne treba dati znak za izvadanje slobodnog udarca vec se on moze izvesti ali s mjeta gdje je napravljen prekrsaj...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:58.