![]() |
(riješeno) Firefox se otvara na drugom displayu
Dakle, već par dana mi se Firefox otvara na sekundarnom displayu, tj. telki.
Namješten je kao extended, neki dan sam surfao tako i zatvorio ga tamo, a od tada ga neće otvoriti na primarnom displayu. (monitoru). U opcijama Firefoxa ne vidim nikakvu opciju za to, a bome niti unutar Display opcija. Help? :) |
otvori ga , povuci sa sekundarnog monitora na glavni i zatvori, slj put kad otvoris trebao bi ti se otvoriti na primarnom
|
Citiraj:
I ja sam mislio da će to riješiti stvar, ali nije. Vuko sam ga lijevo-desno, zatvarao-otvarao i svaki put se prikaže na telki. Šu*** jedan! |
Reinstal firefox?
|
iskljuci sekundarni display tj. telku, ponovno otvori firefox, i onda ukljuci telku nazad
|
Citiraj:
Citiraj:
Pokušao sam i staviti da su duplicirani (ista slika na oba), ali ništa. I prije mi se to događalo, ali se nakon nekog vremena vratilo samo od sebe ili sam ja to nekako prouzročio, a sad me već zanima zašto se događa i kako da to sredim. |
Nasao sam ovo na firexovom supportu
Citiraj:
|
Hvala! :)
Krenuo sam čačkati oko ove opcije br. 2 i negdje na sredini je proradilo :) Sad, da li je proradilo "od sebe" ili je postupak to uzrokovao, ne znam. U svakom slučju, upalilo je, a ovo možda pomogne i drugima. :chears: |
Preporučam instalaciju UltraMona - jednom tipkom seliš prozore kako hoćeš. Kad tad ćeš opet naletiti na ovakav bug...
|
Citiraj:
Instaliranjem tog programa bih pomaknuo Firefox gdje mi paše i on bi tamo ostao? :) |
Ne samo Firefox nego bilo koju aplikaciju. Pogledaj features prije postavljanja tako banalnih pitanja... :)
http://www.realtimesoft.com/ultramon/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |