![]() |
PS3 na net preko sticka?
sorry ako sam fulao mjesto za temu...
zanima me dal se mogu kako spojiti sa PS3 na internet sa WiFi stickom (od Tele2) hvala! |
tele2 nije wifi stick, nego mobilni internet preko tele2 mobilne mreže, dakle sasvim druga vrsta i veze i frekvencije, ne mislim da ne jer ako i ima software i drivere ima ih za windowse i mac, osim ako netko ima drugačiju info :respekt:
|
Mislim da bi ti za to trebalo još jedno računalo preko kojeg bi routao internet na PS3 preko recimo UTP kabla
|
joj sorry, krivo sam se izrazio (WiFi stick :) )
znači moglo bi se složiti da se recimo spojim s laptopom na net (preko tog mobilnog interneta) , a zatim da spojim PS3 na laptop preko UTP kabela? |
...može li mi netko objasniti kako da routam net preko UTP-a dok se spojim na taj mobilni internet.
prvo cu spobati spojiti dva racunala na taj nacin pa tek onda PS3 hvala! |
netko zna? :/
|
Nakon što uštekaš tele2 stick u laptop i spojiš se na net zadnja konekcija koja se pojavi sa njom ćeš dalje raditi. U njezinim propertiesima odeš na sharing i kvačicu na Allow other network users.... još može biti slučaj da ćeš u drop down boxu morati odrediti na koju konekciju ćeš prosljeđivati internet, i u tom slučaju odrediš Local area network.
Ovo ti govorim napamet jer ovo nisam nikad radio i trenutno nemam taj adapter pred sobom. U svakom slučaju nadam se da će uspjeti i ako ima pitnja... pitaj :D |
Tko jos pusta PS3 na net? :wtf2:
Ja ga jedva pustam na lokalnu mrezu :D BTW, ako bas zelis s njim na net, a PS3 ti ima wifi, skini si Connectify i od lapa ti napravi regularni AP, nikakvi ICSovi ni kablovi potrebni. Naravno, ako imas win7. Iako opet te pitam, sto bas zelis na net sa PS3 :fiju: |
ti ocito nisi cuo za MP :D
|
Citiraj:
A ti ocito nisi cuo za mandatorni upgrade firmwarea da bi isao na PSN. Ne, hvala :nono: Uostalom, imam i PC i ne pada mi na pamet FPSove na gamepadu i u shrot 720p :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:15. |