![]() |
Office 2003 na windows 7
Moze li mi netko dati link za skinut office 2003 za windows 7.
Cuo sam da se moze desit da nece radit dobro i da se cesto rusi? Treba mi za informatiku jer moram vjezbat u 2003, posto istog imaju na fakultetu, trenutno nemam na sedmici nikakav office, pa bi bilo pozeljno bilo kakav. Ako nema 2003 za sedmicu jeli postoji nesto novije al samo da slici na sucelje iz 2003? Konkretno radi se o wordu... zahvaljujem |
Citiraj:
Link na ovom forumu nikad nećeš dobiti. |
Meni sasvim dobro radi Office 2003 na Win 7 x64. Apsolutno nikakvih problema...
Inače možeš u officu 2007 dobiti klasično sučelje pomoću ovog: http://www.addintools.com/english/menuoffice/ A za link za skidanje offica mora da si se šalio... |
ako si student, raspitaj se na faksu, sigurno možeš skinut i dobiješ org ključ..
|
Citiraj:
Kolko znam, office paket nemozes dobiti preko MSDNAA, mozes dobiti samo dodatke tipa Visio, Project, ali sam Office paket - ne |
Definitivno također potvrđujem da na sedmici radi savršeno bez ikakvih problema i rušenja i to već dulji period :) , e sad za download - ja sam ga preko svoje firme (ne mogu ti reći koje) kupio legalno naravno za 50,00 kn.
|
I meni na win7 pro x64 cijeli paket radi savršeno. Bio sam čak i neko vrijeme na 2007-ci ali se prebacio nazaj na 2003. Jednostavno mi više leži.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:45. |