![]() |
Wireless - Ništa ne razumijem!
Molim pomoć, budući više ništa ne razumijem. Stavio sam kolegi na laptop emachine 725 (mislim da je Atheros wireless) Wind 7. Sve prošlo Ok, registracija OS-a, svi drajveri i nadogradnja preko Micros stranice. LAN radi Ok (spajam se preko BNetovog modema Scief Atlanta) - e, ali wireles se dešava ovako: Kad isključim LAN, dolje u desnom kutu laptopa u traci, pojavi se ikona za wireless i kad kliknem na nju, otvore se dostupne mreže. Neke slabijeg signala, neke jačeg. Večina ih je zaključano. Ali nije to što me brine. Zanima me sad, treba li još nešto podešavati u windowsima da bi se uhvatila neka mreža, ili je to već podešeno s driverima kartice?
|
Pa to ti je to, klikneš na neku od mreža i spojiš se. Mislim, ako ih vidiš - onda stvar radi zar ne? Ako ima zaštitu - ima lokot pored imena i pita te za password. Ako nema zaštitu - samo se spoji i to je to.
|
Dobro da si na tom aceru uopće od prve i rješio wlan, mnogi su muku mučili
|
Nemaš više ništa. Sve ostalo (IP, DNS ...) ćeš dobiti od mreže na koju se spojiš (ako dhcp radi).
|
Citiraj:
Znači ništa posebno ne treba podešavati u wind 7. Ono kao, uđeš u network i sharing centar, pa tamo nešto petljaš?? Kažem, u dnu je žuta ikonica i klik na nju - pojave se dostupne mreže, a bože moj, koje su zaključane, zaključane su. |
Nema potrebe petljati po network and sharing centru, nego odaberes mrezu na koju se zelis spojiti dvoklik na nju i to ti je to ;) kraj.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |