![]() |
Star Trek: Infinite Space
|
Zanimljiv trailer, pitanje je samo kak će gameplay ispast, a ugl. s vremenom budemo vidjeli :D
|
Strašno kako je moj dragi star trek postao svačija prčija :(
Dolazi ogame za ST zajednicu :( Poveselih se kad vidjeh naslov, ali sad sam lagano razočaran :( |
Strasno je kako od skoro svake star trek igre naprave obicnu akciju. Sve po principu prvo pucaj pa poslije pitaj pitanja, totalna suprotnost od svega o cemu star trek zapravo govori. Diplomacija, tolerancija, koegzistencija, da mos mislit.
|
Istina, ok je imat opciju agresivnosti, ako igraš kao npr klingonac nemati opciju "agresivnih pregovora" je glupo ali isto tako je kretenski bit na strani federacije i pucat bez pitanja na sve kaj vidiš, skakat iz warpa sa uključenim oružjem i štitovima i sl gluposti...
|
pitajte captain Janeway jel se prvo pita il puca ;)
http://www.pohrani.com/f/2n/CR/3ugrgCoU/janeway.jpg pardon, puca il pita :D |
Citiraj:
baš zato i ne gledam Star trek jer je sve u nekom crkvenom duhu - "mir i dobro" al ovaj trejler je za ***c -opet zvukovi u svemiru (vakuumu)???!!!:lol2: i onaj federacijskibrod mi izgleda ko da je it TOSa!! LOL!! ne opet TOS!!! jel nisu mogli napravit igru po nekoj modernijoj postavi, brod tipa "Prometheus" a ne onaj "ford T" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |