![]() |
Kontroliranje drugog računala
Dakle, imam problem s ukucanima oko downloada i opcenito dijeljenja bandwitha
- primirje s netlimiterom ne funkcionira, nitko ga ne postuje. Zato trebam program koji ce raditi: - Dati mi kontrolu nad odredjenim racunalima spojenima u mrezu (router jel) bez da korisnici to vide! (Znaci teamviewer ne dolazi u obzir) ILI aplikacija koja ce npr za 5 min nakon gasenja netlimiterovih kvačica za limit, ponovno ih upaliti, takodjer bez da korisnik uvidi to. ILI neko trece rijesenje hvala unaprijed :goood: |
Jel nema u netoimiteru opcije tko što može vidit i mijenjat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isti problem sam izlijecio s par klikova na Linksys WRT-54GL, odredio limite po MAC adresi i sad nema problema s abjuzanjem linka. |
Citiraj:
|
Moram pogledat kad dođem s posla, ali znam da ima opcija tko što može vidjet i konfigurirat. Tipa, ja tebi mogu vidjet i stavljat limite, a ti ne možeš mijenjat te iste limite.
|
Citiraj:
|
Ne. Može se podešavati i sa drugog računala, na kojem isto mora bit instaliran netlimiter. Tako sam ja radio doma.
|
Citiraj:
|
Evo i slikica:
http://www.pohrani.com/t/2S/LB/MjXUa9I/netlimiter-2.jpg Proguglaj malo kako najbolje sebe stavit kao usera koji ima prava i makneš svima ostalima prava za mijenjanje i to je to. |
Citiraj:
|
bok, evo me opet
isprobah to sada i nazalost nikako da upali znaci imam netlimiter 3 pro slijedim korake file -> remote connect -> Adress: 192.168.1.x, User: xxx -> User: xxx, Password: nema ga, ali sam ga probao i staviti i utipkam ga -> Password is not correct??? Password je tocan jer sam ga upravo stavio... U cemu je problem? |
bump
|
pc eksperti gdje ste? :(
|
bump
|
bump
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |