![]() |
Forcebook lupus SQ
Centrino 1.6 (2mb)
Display 15.4” WXGA+ TFT, 1280x800 pixels grafika ATI M11 (Radeon 9700) 128MB DDR VRAM 60GB HDD 8x Dvd prža Ovo sam našao za 8300kn u Hg spota Ima li tko iskustva sa forcebook laptopima? Pitam jer npr toshibe ovih karakteristika dodju cca 10-12 k kn. |
a ne znam, skeptičan sam i stvarno nisam na nikog naišao tko ima te lapove... to je zapravo hg-spotov brand ak se ne varam, a prodaje se pod "joj opet onaj odličan forcebook nas iznenađuje..." :D
daj ti malo pusti nek on "odleži" jer je stvar prilično nova, ne zna se kaj ima nutra, kakav je support, kakav je ekran etc. |
samo cu ti reci 3 stvari:
1. ibm 2. dell 3. hp compaq |
Citiraj:
|
Ma gledao sam i nema veze sa Hg spotom.
Citao sam u nekom Bug-u ili sl. da Forcrbook rula u Njemačkoj btw kakav vam se cini Acer? Nasao sam ga 100kn jeftinije sa istim specifikacjama osim shto ima 9700 sa 64MB meme , a ima i jedan Acer sa Athlonom 64 -3400 , 15,4" displayom i 5700Go za iste novce. |
a ne bi se htio previše mješat, vjerovatno da će te acer dobro služiti. sve ne-centrino nemoj ni gledat.
zel sam ovu tošibu i vjerovatno bi je ponovo uzeo... makar neki skromniji model iz m30x serije. |
Citiraj:
od Latitude C serije (koja je zadnja koja stvarno odlicno radi) ove sve nove serije D (srebrne) se dosta kvare i osjetljive su |
evo (da kucnem u drvo) moja stvarno odlično dela, brza, stabilnost neupitna, ne habaju se tipke i sl. (unatoč svakodnevnom 9-10h tipkanju)... ono mogu prat igre, a i svaki dan delam na njoj.
nisam probao ostale serije, tak da ne znam, ali ja sam apsolutno zadovoljan... naravno cijena je malo povelika. |
Re: Forcebook lupus SQ
Citiraj:
|
da, što se toga tiče... inicijalno sam otpakirao ovaj lap i imao 2 mrtva pixela na ekranu, idući dan sam dobio kompletno novi lap sa diskom iz ovog di su mrtvi pixeli bili.
|
samo da kazem...
Kupio sam Forcebook Lupus i u godinu dan nisam imao nikakvih problema osim sto mi dvd nije htio procitati jedan mali 8cm CD! Odmah su mi dali drugi od LIteON-a, izvrstan! Vecina igara radi bez ikakvih problema. : goood :
Imao sam par modela iz Toshiba 9000, 9100 i 6100 serije. Super su dok ne krepa ploča pa izvadi iz džepa 4000-5000 kn za novu! Tko hoce najbolje neka kupi ALIENWARE laptop!! Samo 1500$ !! :D Centrino 1.73 (2mb) Display 15.4” WXGA+ TFT, 1280x800 pixels grafika ATI M11 (Radeon 9700) 128MB DDR VRAM 60GB HDD 8x Dvd pržilica |
I sto je pisac htio reci?? Da svi trebamo kupovat Force-wanna-be-laptop-bookove??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A htjedoh napisat post da ne kupuje forcebook :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |