![]() |
Kako 5700LE u običnu 5700 ili Ultra?
Bi li ja to mogao napraviti izmjenom biosa? Imam biose za Leadtekovu A360LE (backup originala), bios za običnu i za ultru. Već sam pokušao sa biosom za običnu ali kaže da to nije bios za tu karticu, pa da li bi ja mogao force-at i bi li se šta loše moglo dogoditi? pa ako bi sve prošlo ok pa onda da probam i bios za ultru.
|
mislim da nije moguće jer mema ne bi fizički dostić te frekvencije
|
Citiraj:
|
A zasto ju jednostavno nebi debelo naclockao?
|
Citiraj:
|
ma pusti to, samo ti pili igrice..
|
smeće od graf.
|
Citiraj:
I sad si ti kao pametan kad tako nešto prozboriš. Isto tako i ja mogu reć da je tvoja 6600GT smeće naspram:D @autor: promjenom biosa nećeš dobit ništa, stoga samo digni taktove koliko ide i drapaj po igrama, a ne zamaraj se biosom, jer novi bios ne može poboljšat performanse. |
Citiraj:
Nije ni tvoja Bog zna što... |
sta sherete za grafu sasvim je solidna večini ljudi ne treba 6600GT i 6800U jer se i na 5700 da solidno igrati...
ja na svojoj igram Far Cry na 1024x768 na večinu detalja na max... i da ...ne može se moddati;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro, razuvjerili ste me, a baš sam ozbiljno namjeravao to učiniti, ali sam se predomislio jer mi je došo adsl, a da sam neš sje** nebi ja surfao adsl-om duže vremena:D Onda ću ju klokati, sijećam se da sam jezgru max oc-ao na 515Mhz od standardnih 255 i sve je radilo normalno, više od toga zašteka. A za memu se ne sijećam točno, mislim da je negdje oko 570Mhz, tu već prestaje stabilan rad. To je bilo samo ispitivanje dokle ide inače nije na tim frekvama.
|
Citiraj:
Na max? Još k tomu na celeronu kakav imam na poslu koji se smrzava kad unosim oveću količinu brojeva u excel? Hmmm...meni ista igra kljusa "na većini detalja na max" na AXP 2.2GHz i R9800pro:clap: |
Citiraj:
u a barem je moja bolja od one tvoje starudije al ne kažem da nije dobra starudija al nemoš ništa reć kad ta graf. baš i nije za igranje,ustalom cjela FX serija od nvidia je smeće kakvog nema al ona novija je zakon btw. 6800u al si planiram uzet x850xt |
FX serija smeće? Pa možda, ali nijedan Radeon 9X00 ne može furati sturmovika kao moja 5900.......
|
Citiraj:
Ja sam svoju 9700 kupio sam,od svojih novaca,polovnu a ti se tu nemoj preseravati s tatinim parama,moš mislit,ti si planiraš uzeti x850xt,reci tata če mi kupiti a ne ti:rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
...dobro ocuvana kao nova:D |
Citiraj:
|
Rainmaker-Lihto, očito nisi baš upoznat sa računalima...Ta tvoja 6600GT je brža nekih 10% od 9800PRO, negdje nije ni brža, tj. tu su. 9700 od vekia je clockana u PRO, znači nekih 20% sporija od tvoje.
Nemoj pričati gluposti,OK? :smoke: |
E litho, i ja si planiram uzet neku zvijer tipa 2*6800U ali kad budu tako rasprostranjene da će bit integrirane na matsonic pločama...:p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i naravno bez AA |
@ Rainmaker-Lihto
Bio jednom na Hackerovom forumu jedan IDIOT, koji je imao Albatrona 6600GT, i koji je svima pisao takve IDIOTARIJE da nisi mogao vjerovat i svima solio pamet, a isto tako su svi znali da mu je kvocijent inteligencije na razini sobne temperature... a da ne govorim koliko puta je bio banan sa foruma, lol... pa se zato pitam: BOTTOMFEEDER, IS THAT YOU!?!?!? |
Citiraj:
Ajde, pustimo ga na miru, mi imamo starudije u kučištima, a on čudo tehnologije... |
Citiraj:
LOL!!!! Kak tog pacijenta nebi čovjek zapamtio! :D |
ne znam žašto se rulja toliko pali na tu X850XT,6800Ultra nije ništa slabija
|
Ja mislim da ti je najbolje cloknut, i to tako da vidiš maksimalnu frekvenciju na kojoj ti radi stabilno i onda za 5-10 Mhz spustiš, i tako si se osiguro i za ljetne toplije dane od pregorijevanja GPU-a.
Ma ja mislim da je 5700 sasvim solidna kartica ko želi 1024@768 uz dobre detalje.:) Jeste vidili da se radi Dual 6800 GT, zamislite taj SLI sa dvije 512 megabajtne kartuše. $(ČETIRI)$ Gpu-a u jenom kompu!!!! I zaista kažem vam 5700 je odlična:) :D :D :D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Nemojte se obazirat na moj post prije Opera mi ga je greškom ubacila. To sam pisao onomu na samom početku teme pa opera sačuvala.......pa bum.... Nevermind, samo da znate.:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43. |