![]() |
Naizgled 2 ista miša - različita cijena. Kvaka?
Jel mi može netko objasniti razliku između ovog:
LOGITECH Marathon M705 449,00kn u Linksu i ovog LOGITECH M705 359,00kn Links. Ja na Logitech stranicama nalazim samo onog prvog (Marathon u imenu), a i google nije ništa pametniji, pa nagađam da je samo stvar u boji (možda) ali bolje da provjerim jer mi je razlika od 90kn malo prevelika za to. Mišljenja? Hvala! |
Možda samo njihova greška, probaj ih kontaktirat. Tak ćeš biti siguran koja je cijena aktualna.
|
|
Citiraj:
Anyhoo, zvao sam ih i razika je u "Unifying receiver-u" kojeg ovaj skuplji ima, a jeftiniji (pazi čuda) nema. :) makar na Logitech stranici spominju samo model sa recieverom, tako da ne znam... Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Još čekam službenu potvrdu od Logitecha, ali koliko sam vidio i koliko nalazim, Logitech NEMA M705 mišonju bez Unifying receivera. Tako da sam još uvijem malo :stoopid: |
Evo mali update.
Da sam vjerovao samo onome što piše, našpranjio bi se. Doduše, isto bi mi se desilo da sam vjerovao onom što su mi rekli na telefon i na mail (u dvije različite poslovnice Links-a) To su identični glodavci. Jedina razlika je u pakiranju (jeftinije je blister) i činjenici da se jeftiniji nalazi na odjelu za laptope. Oba imaju unifying receiver i sve iste funkcije/tipke itd. Možda sa skupljim dolazi još nešto u budle-u što mi je promaknulo, ali sumnjam. Eto, čisto za informaciju. A sad idem poslati mail Links-u da ih upozorim da ne govore ljudima gluposti :) |
Citiraj:
Bolje suti jer ce onda oba kostati 449 kn. |
Citiraj:
Ja čisto sumnjam da su oni namjerno i svjesno govorili da to nije isti miš. Prije bi rekao da su samo otvorili stranicu sa proizvodom, pročitali oba naziva i usporedili što fali na jeftinijem. Ali to je dosta šlampavo. A što se cijene tiče, Lika091 je već stavio link na kojem se vidi da je miš moguće dobiti po još nižoj cijeni. Tako da ako oni povise cijenu, držati će na cca 140kn višoj cijeni od konkurencije. To tek ne bi bio dobar poslovni potez. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:59. |