![]() |
Farbanje monitora,tipk,misa??
S cim je najbolje pofarbati doticne komponente? I gdje ima u Zg najveci izbor boja(cuo sam negdje na krizanju Vukovarske i jos neke)?
|
po meni, neisplativo:)
mozes pokusati sa raznim sprayevima, te primerom za plastiku, al boja ce ti se najvjerojatnije guliti, ili ce ti ostajati otisci prstiju :D tak da radje kupi tipkovnicu/misa u boji koju zelis ;) |
ja sam ofarbao svoju staru tipkovnicu tako da sam izrezao neke lude likove na kartonu, zaljepio ga na tipkovnicu i našpricao spreja po rupama...
dobio sam lude oblike na tipkovnici koji uopče nisu loši za prvi puta,onda sam probao sa još jednom i ta je puno bolje ispala jer sam bio precizniji evo i slike http://img245.echo.cx/img245/5459/key3xz.jpg |
UŽAS ! :p
|
a znam...to je bio pokusni kunić:D
druga je bolja samo nemam sliku.... |
Picasso :beer:
|
nekako podsjeca na Dalmatinera!:D :D
|
Treba mi u zelenoj boji, a te kombinacije kod nas nema.
Zanima me kakav je taj primer, je u spreju? Koji sprej koristit za boju(autolak ili ...)? |
to sam i ja pomislio kad sam ju ofarbao:D
|
ja sam svoju ofarbao s obicnim crnim mat sprejom za 18kn i neguli se niti ostaju otisci.
|
ak imas neku jeftiniju tipkovnicu koje ti nije zao, mozes probat s autolakom (u sprayu).
prije njega ti je pozeljno nanesti i primer koji takodjer dolazi u sprayu, nesto je skuplji, oko 25kn |
Za sjajni lak obavezno staviti primer ja farbo bez pa se ljustilo pa sam opet farbo ali ovaj put s primerom i da kucnem u drvo sve je super.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:13. |